Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-07-20, 11:14   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 21/7


Svenskt, norskt och danskt är det som i första hand gäller på veckans avslutande Europatips. Två miljoner i jackpot kryddar kupongen som förutom det skandinaviska fokuset även tar oss till Nordamerika för ett riktigt fint möte från MLS mellan Atlanta och DC United. Analyserat och klart där första anhalt blir Skåne och Stadion. Häng med!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Malmö FF - Sirius 1

Statistik
Det är ett hårt matchat Malmö FF som tar emot Sirius under söndagen. De himmelsblå besökte Nordirland för returmatch mot Ballymena i Europa League-kvalet under torsdagen där skåningarna dock roterade en aning i startuppställningen. De blåsvarta ska vara stolta över spelet laget stod för i mötet med Helsingborg senast men oförmågan att göra mål behöver snarast rättas till. Precis som alltid när Röslers mannar spelar hemmamatch så streckas laget stenhårt. 1X blir därför valet där ett kryss omkring 10 procent är alldeles för attraktivt för att lämnas åt sidan.

2. IFK Göteborg - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Eskilstuna har sprattlat till lite på slutet. AFC tog en fin skalp mot Kalmar senast och har nu löst poäng i de tre senaste bataljerna. För gästerna har säkerligen bussfärden till västkusten kantats av en inspirerande film från seriepremiären då de orangea löste en fin 3-1-seger mot Blåvitt. För Göteborgs del är det skadebekymmer för Lasse Vibe, ett omdiskuterat kvitteringsmål från Falkenberg och en förbannad Sebastian Eriksson som varit i fokus under veckan. Poyas grabbar ska med rätt inställning ändå lösa tre poäng här men att plocka med krysset till omkring 25 procent är absolut inte fel.

3. IFK Norrköping - Östersund X

Statistik
Östgötaporten är nästa anhalt där Norrköping, som precis som Malmö FF, spelat kvalmatch till Europa League under torsdagen. Mötet på söndagen mot Östersund blir lagens andra inom loppet av en vecka och i söndagens drabbning vann jämtarna med 2-1 efter ett mycket sent segermål av Aiesh. Det har roterats en hel del i Pekings trupp under sommaren men spelet senast såg bra ut och ÖFK ska inte räknas bort här. Värdet ser ut att hamna åt höger och att starta med X2 blir en bra lösning även om en helgardering är att föredra.

4. Mjällby - Halmstad 2

Statistik
Efter tre matcher utan seger studsade Mjällby tillbaka på vinnarspåret igen då Frej besegrades på bortagräs i helgen som var. En mycket viktig trepoängare för laget från Listerlandet som garanterat känner flåset från konkurrenterna bakifrån. Halmstad har växlat tempo sen Haglund kom in i föreningen. De blåvita reser söderut med tio poäng på de fyra senaste matcherna och ser återigen ut att kunna ge lagen i toppen en match. Med ett värdlag som ser ut att streckas hårt går vi mot strömmen och spelar efter oddssättarna där Bollklubben är favoriter. Tvåa på Strandvallen!

5. Öster - Trelleborg 1

Statistik
Ödesmöte och bottenkamp kan nog beskriva matchen mellan Öster och Trelleborg bäst. Skåningarnas vårsäsong har varit långt från förväntat och TFF har fyllt på truppen med lite rekryteringar inför hösten för att vända trenden. För Östers del har James Keene presenterats och bredvid Järdler i båset ska Andreas “Mål-Otto” Ottosson assistera. Det rödblåa hemmalaget har faktiskt inte vunnit på Myresjöhus Arena hittills denna säsong men här kommer ett bra läge att bryta detta. 1X bör rama in tillställningen väl.

6. Randers - Bröndby X

Statistik
Andra omgången från den danska Superligan stoltserar med totalt tre matcher på kupongen där första stopp blir Cepheus Park i Randers. Värdlaget inledde säsongen med att förlora mot Sönderjyske på bortagräs medan Bröndby planenligt vann med klara 3-0 i sin premiär hemma mot Silkeborg. De gulblåa besökarna var i veckan på Europa League-kval i Finland och föll med 0-2. Resultatet innebar ändå att Frederiksens mannar löste avancemanget efter att ha gjort 4-1 på FC Inter hemma. Köpenhamnsgänget är beskedliga på resande fot och det är värdemässigt smart att strecka mötet rakt över.

7. Midtjylland - Nordsjälland 1

Statistik
En av kupongens bästa spikar hittas på MCH Arena där förra säsongens ligatvåa Midtjylland gästas av Flemming Steen Pedersens Nordsjälland. Värdlaget hade visserligen en del flyt då Esbjerg besegrades i premiären med 1-0 efter ett sent segermål men mästarna från säsongen 17/18 är några klasser bättre än sin kombattant här. Besökarnas trend mot Herninglaget är oroväckande och laget har faktiskt inte vunnit på de tio senaste försöken i ligan. Ettan blir ett bra tecken att luta sig mot här.

8. Brann - Stabaek 2

Statistik
Det blev respass för norska Brann då Shamrock Rovers slog ut Bergenlaget under torsdagen från vidare Europa League-kval. Ett stort misslyckade för norrmännen som hade betydligt större förväntningar på sig. Hemma i ligan är det också mindre kräftgång som gäller. Laget har efter ett par oavgjorda tillställningar tappat mark uppåt i tabellen. Nu ställs de mot Stabaek som är ett av Eliteseriens sämsta bortalag. Värdarna är dock alltför opålitliga och när X2 betalar alldeles för bra helgarderas tillställningen omgående.

9. Molde - Sarpsborg 1

Statistik
I en haltande tabell så toppar i skrivande stund Molde den norska högstaligan och laget har under säsongen så långt känts kompletta. Hemma på Aker Stadion är de blåvita ruskigt starka och kan fram till nu stoltsera med raden 6-1-0. För gästerna från Sarpsborg har bortaspelet varit en akilleshäl så långt. När besökarna hade segervittring i bortamötet med Stabaek senast grusades förhoppningarna efter ett kvitteringsmål i den femte övertidsminuten. 08:orna har dock över tid spelat jämnt med hemmalaget och fyra av lagens senaste möten har slutat med delad poäng. 1X känns därför givet här.

10. Atlanta United - DC United 1

Statistik
Det ser ut som om de regerande mästarna i MLS, Atlanta United, har steppat upp sitt game en aning och ett virvlande “The Five stripes” gav aldrig Houston en chans i senaste ligamatchen. 5-0-viktorian var dessutom värdlagets sjunde seger så långt och med 24 poäng på hemmagräs är laget bäst i den östra divisionen. För Wayne Rooneys DC United har säsongen så långt varit bra. Besökarna från huvudstaden kommer med en färsk 4-1-seger i bagaget. Uppgiften på Mercedes-Benz Arena får ändå anses vara övermäktig för de svartröda. Ettan spikas av!

11. Hammarby - Elfsborg 1

Statistik
Måndagsmöte på Tele2 Arena och Hammarby mot Elfsborg är det som gäller. De grönvita har på sistone exploderat framåt och öst in mål. Den tidigare landslagsspelaren Alexander Kacaniklic stod bland annat för ett hattrick i mötet med Falkenberg i den näst senaste omgången och i övrigt fortsätter Bajens toppspelare att leverera. En smolk i gästernas glädjebägare är att Pawel Cibicki lämnar boråsarna och återvänder till Leeds. De gulsvarta är rent av usla på resande fot men har ändå positiva minnen från mötet med de grönvita från i fjol. Då vann nämligen Thelins mannar med matchens enda mål. Utgå från vänster men när ettan streckas stenhårt ska mötet garderas snarast möjligt.

12. Kalmar FF - Djurgården X

Statistik
Djurgården reser till Guldfågeln Arena med skön framtidstro och tätkänning efter sju raka matcher i Allsvenskan utan förlust. Blåränderna visade mot Malmö FF senast att laget kan komma att bli en obehaglig överraskning i guldracet till hösten och de himmelsblå ska nog vara nöjda med det oavgjorda resultat laget fick med sig hem till Skåne. Kalmar är en sorgsen historia just nu och gör knappast någon glad. Smålänningarna har bara fixat två ynka trepoängare så långt denna säsong. Dags för bröderna Elm med flera att steppa upp. Värdemässigt ser tvåan också ut att överspelas en del vilket gör en helgardering gångbar redan på det mindre systemet.

13. Odense - Lyngby 1

Statistik
Sista stoppet för denna gång blir Odense där gästerna och tillika nykomlingen Lyngby gästar. De blåa vikingarna överraskade ordentligt genom att kontrollerat och stabilt besegra Aalborg i premiären. För laget från Fyn inleddes säsongen med att regerande mästarna FC Köpenhamn kom på besök till Nature Energy Park. Ett möte som slutade med en bitter 2-3 förlust för Michelsens mannar som nu får en på förhand betydligt enklare uppgift att hantera. Ettan upp till 60-65 procent är en strålande spik att avsluta med.


Singelstrecket! - Atlanta United

Mästarna skruvar upp! 5-0 segern mot Houston senast var ett statement och nu är Martínez och hans lagkamrater ordentligt igång. Fin hemmaspik!

Kupongrensaren! - Stabaek

Brann står inte att känna igen riktigt och Bergenlaget ser ut att streckas stenhårt här. Tvåan till under tio procent är en skänk från ovan i jakten på en högre utdelning.

Spelförslag:

432 rader

1. Malmö FF - Sirius 1x
2. Göteborg - AFC Eskilst. 1
3. Norrköping - Östersund x2
4. Mjällby - Halmstad 2
5. Öster - Trelleborg 1x
6. Randers - Bröndby 1x2
7. Midtjylland - Nordsjälland 1
8. Brann - Stabaek 1x2
9. Molde - Sarpsborg 1x
10. Atlanta United - DC United 1
11. Hammarby - Elfsborg 1
12. Kalmar FF - Djurgården 1x2
13. Odense - Lyngby 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Malmö FF - Sirius 1(x)
2. Göteborg - AFC Eskilst. 1(x)
3. Norrköping - Östersund 1x2
4. Mjällby - Halmstad (x)2
5. Öster - Trelleborg 1x
6. Randers - Bröndby 1x2
7. Midtjylland - Nordsjälland 1
8. Brann - Stabaek 1x2
9. Molde - Sarpsborg 1x
10. Atlanta United - DC United 1
11. Hammarby - Elfsborg 1(x2)
12. Kalmar FF - Djurgården (1)x(2)
13. Odense - Lyngby 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td