Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-03, 18:02   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 4/7


Brittiskt för hela slanten då det åter är dags för Stryktipset. Elva matcher under lördagen och två stycken söndagsdrabbningar står på schemat. Vägen mot 13 friska går genom finfina kamper som Wolves - Arsenal, Chelsea - Watford och Blackburn - Leeds. Överlag är det åter en mycket svårtippad kupong med massor av, på förhand, helt jämna kamper. Vi skräller dock igång direkt på King Power Stadium där Hodgsons örnar ska ha god chans att knäppa Leicester på rävnosen.  



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Leicester - Crystal Palace 2

Statistik
Inte nog med att Leicester som stad har ett stort coronautbrott för tillfället. Stadens fotbollslag går dessutom rejält knackigt och ligger faktiskt en aning pyrt till för att falla utanför topp 5 efter tre raka junimatcher utan seger. Crystal Palace besöker King Power Stadium för att fortsätta hålla liv i Rävarnas sämre form. Londonklubben kommer hit med en 0-1-match mot Burnley i bagaget, som sett till spelet kanske skulle slutat aningen annorlunda. Palace har dessutom två raka tremålssegrar inbördes här och bör inte frukta Rodgers och hans mannar nämnvärt. Tvåan känns som ett helt utmärkt tecken att plita ner först, som dessutom sätter ordentlig fart på utdelningen.  

2. Manchester United - Bournemouth 1

Statistik
Bournemouth är totalt ur slag. Körsbären från söder känns otillräckliga och ser mer och mer ut som ett The Championship-lag till kommande säsong. Gästerna har trenden 0-1-6 på de sju senaste och absolut ingenting talar för laget när det är avresa mot Old Trafford som gäller. Värdarna har ruggig form. Fernandes, Pogba, Martial, Rashford med flera flyger fram offensivt och mot Brighton i tisdags blev det en solklar 3-0-viktoria tillika 15:e raka tävlingsmatchen utan förlust. Med Callum Wilson nu också avstängd i bortalägret kommer de rödsvarta stå utan sin bäste målskytt på Drömmarnas teater. Det håller såklart inte. Ettan är bankränta och kan klubbas in!  

3. Wolverhampton - Arsenal 1

Statistik
För Arsenals del blir nog mötet med Wolverhampton något av den sista chansen att haka på i striden om Europaplatser. Torsk för Artetas kanoner och möjligheten till en topp 5-6-placering får anses nästintill omöjlig. Londonklubben behöver dock knappast skämmas för de senaste insatserna. 4-0-skalpen mot Norwich i onsdags var av enklare slag och dessförinnan var laget på plats i Sheffield för att montera ner United i FA-cupen. Allt detta medan Wolves fått träna i lugn och ro slipa på sin redan fina form. Espírito Santos gulsvarta gäng har inte torskat i ligan sedan Liverpool vann på Molineux i januari och hemmavid är klubben generellt svårslagen. 1X känns som ett val som bör stå sig alldeles utmärkt.

4. Chelsea - Watford 1

Statistik
Det blev ingen rolig kväll för Chelsea i Londonderbyt tidigare i veckan. Ett formlöst West Ham fixade tre mycket viktiga poäng i botten medan The Blues förlust tajtade till toppstriden ytterligare. Willians kvalitéer lyste dock på Olympiastadion i Stratford då brassen slog till med dubbla strutar och Lampards lag ska nu åter stå som rätt stor favorit. Watford är fortsatt utsatta i botten och lagets insatser på denna sida coronauppehållet har varit riktigt dåliga. Inbördes är det dessutom brutal fördel för de blåvita. Senaste gången som The Hornets fixade tre pinnar på Stamford Bridge var nämligen 1986! Ettan smakar fågel.

5. Blackburn - Leeds 2

Statistik
Den klassiska nervositetssjukan verkar åter ha slagit till inom Leeds-lägret. Bielsas mannar dominerade mötet med bottengänget Luton fullständigt på Elland Road men fixade ändå bara en pinne. De vita påfåglarna har dock ett fortsatt försprång om sex poäng ner till jagande Brentford och nog skulle det smaka mumma med tre friska in på kontot nu. Bra läge för gästerna dessutom då Blackburn är stukat och kommer till mötet med dubbla 0-2-förluster. Ben Brereton är avstängd och en del skador på startgubbar gör knappast utgångsläget bättre. Att börja med tvåan får knappast anses speciellt kontroversiellt och med X2 på större bongar är vi i mål.    

6. Bristol City - Cardiff X

Statistik
Bristol City gjorde en rätt bra bortamatch mot Nottingham i veckan men fick åter lämna utan poäng. Formen hos The Robins är hemsk och inför mötet med Cardiff saknas dessutom rutinerade backen Ashley Williams som drog på sig ett rött mot Forest. Cardiff tar sig till Ashton Gate med en formkurva som pekar uppåt. Walesarna tog poäng i sin femte raka seriematch efter 0-0 mot Charlton i veckan. Fjolårets Premier League-representant har därmed fortsatt vantarna på den viktiga sjätteplatsen. Att utgå från X2 känns stabilt men kan Bristol hitta tillbaka till sin tidigare så fina form är laget oerhört svårforcerade. Ettan ska få sin plats på lite större system.  

7. Fulham - Birmingham 1

Statistik
Det blev seger i derbyt för Fulham mot Queens Park Rangers. Trots underläge 0-1 och målkungen Mitrovics frånvaro. Serben som stått för 23 strutar denna säsong kommer även denna match få stå vid sidan. Kommande uppgift känns på förhand som en enklare uppgift än QPR för The Cottagers. Birmingham ser uppgivna ut och Blånäsorna har inför mötet i London nio raka matcher utan seger. Ska Fulham på allvar vara med och utmana om Premier League-plats ska tre pinnar in på kontot nu. Att därför fatta pennan västerifrån blir givet.  

8. Huddersfield - Preston X

Statistik
Kupongens kanske mest svårtippade historia hittas på John Smith’s Stadium. Hudds tog sig i kragen rejält och fixade en stabil 3-0-skalp mot Birmingham i onsdags. Trepoängaren distanserade laget en aning i den annars så jämna bottenkampen. Preston hittas betydligt högre upp i tabellen men The Lilywhites har en poäng på de sex färskaste och senast var det Wayne Rooney som sänkte de vitblåa då hans Derby fixade 1-0 på Deepdale. Med andra ord är formen usel hos besökarna och känslan är att det åter kan bli bekymmersamt för Alex Neil och hans mannar. Här är det inte läge att lämna något åt slumpen, helgardera kvickt!

9. Brentford - Wigan 1

Statistik
Här snackar vi formtoppade fotbollslag! Wiganerna har sett sensationellt bra ut på sistone och gästerna kommer till London med poäng i nio raka matcher och dessutom nollan intakt över 630 minuter! Nu blir det dock ett rejält eldprov för Paul Cooks mannar. Ponne Jansson och hans Brentford är i högsta grad inblandade i topp 2-racet och värdklubben har tre raka segrar efter coronauppehållet. The Bees har dessutom ligans mest imponerande offensiv med i snitt 1,75 mål framåt per match. Känslan säger ändå målsnålt och rätt tillknäppt på Griffin Park där ettan får gå först. 1X känns dock givet på lite större kuponger.    

10. Luton - Reading X

Statistik
För Lutons del är varje match något av en final. Nykomlingen har fixat poäng i sex raka men då fyra av dessa är kryss är fortsatt jumboplatsen vigd åt The Hatters. Värdarna som är seriens mest ihåliga lag med totalt 73 strutar i baken har tätat sin defensiv på slutet. Reading ska testa lyckan på Kenilworth Road, det är första gången på dryga 14 år som rojalisterna springer ut på gräset norr om London. De blåvita reser hit med en rätt stukad form då 0-1-2 är facit efter det långa uppehållet. I grunden ska dock gästerna hållas något högre än Luton och värdemässigt förefaller det inbjudande att pilla ner en tvåa tidigt. Helgarderingen gör sig bäst.    

11. Stoke - Barnsley 2

Statistik
0-3 i baken mot ett ruskigt vasst Wigan i tisdags, Stokes usla form sedan återstarten håller i sig. Värdklubben var inför säsongen tippade rätt högt upp i tabellen men nu är det bottenstrid som kommer gälla hela vägen in i kaklet. Barnsley är än mer utsatta. Gästerna är nästjumbo men kommer från en 2-0-skalp mot Blackburn i veckan som ger nykomlingen hopp i den jämna fajten längst ner. Barnsley ser faktiskt helt okej ut över längre tid. Med raden 5-1-2 och 16 friska pinnar in på kontot har nu The Tykes kontakt med lagen ovan strecket och skulle vid en skalp på Bet365 Stadium runda Stoke. Tvåan är därför både spännande och inte alls särskilt otrolig. Bra drag helt enkelt!

12. Burnley - Sheffield United X

Statistik
Det är numera blysänke på Sheffield United-spelarna som startat om serien helt bedrövligt. The Blades har gått mållösa över de tre bataljer som spelats i juni och har därefter gått tuffa slag mot Arsenal i FA-cupen samt Tottenham i ligan i torsdags. Tufft även nu då Burnley är motståndare. Hemmalaget kommer från dubbla 1-0-skalper. Crystal Palace är senast i raden av lag som fått ge bort alla tre poäng till The Clarets i en match där kapten Mee gjorde matchens enda mål. Detta var backens första mål på drygt tre år och dessutom i sin 300:e match för klubben. Snacka om lyckoträff! Nu blir av allt att döma värdarna en aning överstreckade och då kan vi såklart inte räkna väck nykomlingen. Alla tecken platsar redan från start.  

13. Newcastle - West Ham 2

Statistik
West Ham tog en hyperviktig trea då derbymötet med Chelsea genererade i maximal utdelning. Yarmolenko utmanade en mot en och placerade vackert in 3-2 i matchens slutskede. The Hammers ställs nu mot ett Newcastle som spelat in poäng i fem raka tillställningar. Bruce mannar sköljde över Bournemouth i veckan (4-1) men i ärlighetens namn var det mer frukten av ruttna körsbär än duktiga skator. Ettan kommer av allt att döma målas upp på tok för hårt och då är vi såklart snabbt framme och hugger med början från högersidan.


Singelstrecket! - Manchester United

Det är svårt att ifrågasätta Manchester United just nu. Solskjaers mannar har 15 raka matcher i alla tävlingar utan förlust och då ska såklart inte Bournemouth anses som något hinder. Enkel bankspik!

Kupongrensaren! - Crystal Palace

Leicester känns spretiga och har endast vunnit en av de åtta senaste ligamatcherna. Crystal Palace har vunnit två raka med stora siffror på King Power Stadium. Mycket fin tvåa!


Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Crystal P 2
2. Man United - Bournem. 1
3. Wolves - Arsenal 1x
4. Chelsea - Watford 1
5. Blackburn - Leeds 2
6. Bristol City - Cardiff x2
7. Fulham - Birmingham 1
8. Huddersfield - Preston 1x2
9. Brentford - Wigan 1x
10. Luton - Reading 1x2
11. Stoke - Barnsley 2
12. Burnley - Sheffield U 1x2
13. Newcastle - West Ham x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Crystal P (1x)2
2. Man United - Bournem. 1
3. Wolves - Arsenal 1x
4. Chelsea - Watford 1
5. Blackburn - Leeds (x)2
6. Bristol City - Cardiff (1)x(2)
7. Fulham - Birmingham 1(x)
8. Huddersfield - Preston 1x2
9. Brentford - Wigan 1x
10. Luton - Reading 1x2
11. Stoke - Barnsley 2
12. Burnley - Sheffield U 1x2
13. Newcastle - West Ham (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hubbabubba347 (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td