Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-20, 20:22   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 21/10 - JACKPOT!


Mäktiga Champions League drar igång igen och onsdagens Europatips innehåller åtta matcher från världens bästa klubblagsturnering. Fem duster från The Championship tar sedan kupongen i mål och vet ni vad det bästa av allt är? Att vi får en jackpot på 3 miljoner kronor att kriga om. Nu kör vi så det ryker!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:54

1. Real Madrid - Shakhtar Donetsk X

Statistik
Den mäktiga bongen inleds med mäktiga Real Madrid som tar emot inhemskt mäktiga Shakhtar Donetsk. Marängerna har i vanlig ordning inlett ligaspelet trögt och helgens förlust mot nykomlingen Cádiz var därför inte helt oväntad. Förra säsongen såg likadan ut då Real bland annat fick nöja sig med 2-2 i CL:s gruppspel hemma mot Club Brügge. När den stora björnen sover ska Shakhtar ses med god skrällmöjlighet här, något strecken inte talar för. Ukrainarna har dock god erfarenhet från den största europeiska scenen och gynnas dessutom av att de vitklädda lär ha fokus på helgens ligamatch mot Barcelona. Håll en tumme för gästerna och koppla på hela spannet direkt.

2. Ajax - Liverpool 2

Statistik
Säsongen 2018/19 log Johan Cruijff från himlen ner på sitt Ajax. De rödvita charmade en hel fotbollsvärld då de tog sig hela vägen till semifinal i Champions League, men sedan dess har en mängd klasspelare försvunnit. Nu sätts hoppet till namn som Gravenberch, Schuurs och Traoré och även om trion spås en ljus framtid är det knappast den här säsongen som succén ska upprepas. Liverpool är sargade och får här klara sig utan van Dijk, Thiago och Alisson, men de regerande Premier League-mästarna har ändå möjlighet att ställa ett ruggigt starkt gäng på benen. I en på förhand böljande matchbild ska gästerna trots allt ses med god segerchans. Tvåan singlas.

3. Bayern München - Atlético Madrid 1

Statistik
Bayern München har en titel att försvara då tyskarna går in som regerande mästare i Champions League. Vad Hansi Flicks intåg betytt är vida känt och de stora kanonerna Müller och Lewandowski visar god målform med bland annat varsin doppietta i helgen mot Bielefeld. Det blir dock tuffare emot nu. Försvarsexpeterna från Madrid står på andra sidan och Atlético har hittills bara släppt in ett mål i ligaspelet. Framåt kan Simeone mycket väl komma att ge chansen åt Suárez och Félix, två lirare som definitivt har kapacitet för att såra Bayerns högt stående backlinje. Börja till vänster men var inte rädd för att gå hela vägen om plånboken tillåter.

4. Inter - Mönchengladbach X

Statistik
Tidigare solida Inter har inlett Serie A på darrigt vis. Åtta insläppta mål på fyra fajter är inte likt ett gäng ledda av Antonio Conte. Den senaste att tacka för givmildheten i Nerazzurris bakre led var Zlatan Ibrahimovic som i helgen sköt de blåsvarta i sank med dubbla mål i Derby della Madonnina. När Mönchengladbach nu kommer på besök ska Inter gälla som favoriter, men någon promenad i parken kommer det inte att bli. Tyskarna förfogar över en hel drös med kvalitetsspelare, däribland Elvedi, Ginter, Neuhaus och Thuram, och kan absolut mäta sig med Inter om de har en bra dag. Ettans hårda streckning borgar för fullt säkerhetsbälte.

5. Red Bull Salzburg - Lokomotiv Moskva 1

Statistik
Två gäng som med all säkerhet kommer att göra upp om tredjeplatsen i Grupp A bakom Bayern München och Atlético Madrid. Red Bull Salzburg imponerade inte nämnvärt i kvalet på vägen hit, men österrikarna (som trillat dit ett par gånger mot Malmö FF genom åren) förfogar numera över klasspelare som Daka och Szoboszlai som kan avgöra tajta matchbilder på egen hand. Den nämnda duon har goda möjligheter att finnas med i poängprotokollet när Lokomotiv Moskva kommer på besök. Ryssarna har bara släppt in en balja på sina sex senaste i ligan, men här väntar en rejäl anstormning mot Guilherme i kassen. Ettan agerar klar utgång.

6. Manchester City - Porto 1

Statistik
Manchester City hade inga större problem med att betvinga Arsenal i helgen trots att siffrorna stannade vid 1-0. Glädjande för Pep var att Sergio Agüero var tillbaka från start och dessutom ser Rúben Dias redan ut att ha axlat en ledarroll i försvaret som saknats sedan Kompany lämnat Manchester. Trots att De Bruyne, Jesus och Laporte förmodligen missar den här matchen ska The Citizens hållas som skyhöga favoriter när Porto gästar. Drakarna håller inte riktigt lika hög nivå som för ett par år sedan och tappet av Alex Telles till Man United var ett kännbart sådant. Här stämmer City i bäcken direkt, etta.

7. Midtjylland - Atalanta 2

Statistik
När Molde trillade dit i den sista playoff-rundan mot Ferencváros stod det klart att Midtjylland blir det enda nordiska bidraget i höstens Champions League. Danskarna imponerade å sin sida oerhört mycket i den sista kvalomgången när fjolårets hipstergäng Slavia Prag lades på rygg med sammanlagt 4-1. I gruppen ställs dock Vargarna mot Ajax, Liverpool och Atalanta vilket får sägas vara en mardrömslottning. Här är det de sistnämnda som kommer på besök och Bergamogänget ska givetvis gälla som solklara favoriter. Helgens förlust mot Napoli (1-4) var dock en rejäl sådan och lyckas värdarna hålla tätt ett bra tag här kan det möjligen påverka italienarna negativt. Rensarkrysset är en lockande gardering till den högt streckade tvåan.

8. Olympiakos - Marseille 1

Statistik
Champions League-bataljerna avrundas i Pireus där Olympiakos tar emot Marseille. Grekerna är tvåa i den inhemska ligan, med en match mindre spelad, och gör i vanlig ordning massvis med mål. Värst av alla är Youssef El-Arabi som redan pyntat in fem påsar på fyra matcher. Anfallaren är en spelare som Marseille måste försöka tygla här. Det kan dock bli tufft då bästa mittbacken Caleta-Car med största sannolikhet saknas och utöver kroaten fattas också troligtvis viktige anfallaren Benedetto. Då blir det tufft på Georgios Karaiskakis-stadion. 1X är ett starkt lås.

9. Cardiff - Bournemouth 2

Statistik
Från glamour och skönspel till glidtacklingar och bollar i luften i The Championship. Cardiff och Bournemouth drabbar samman i Wales och det är två aktörer som kommer från varsin hållen nolla i helgens omgång. Cardiff betvingade erkänt hemmastarka Preston med 1-0 på Deepdale efter att Sheyi Ojo gjort sitt första mål för klubben. Den förre Liverpool-talangen får nu sällskap av en annan sådan i form av inlånade Harry Wilson. På andra sidan står Dominic Solanke, tidigare Liverpool, och övriga rödsvarta lirare och frustar. Körsbären fick nämligen bara 0-0 mot QPR i lördags och är således på jakt efter retroaktiv utdelning här. Spelare för spelare är också gästerna något starkare och stannar tvåan runt 40 procent är det en lockande spik.

10. Sheffield Wednesday - Brentford X

Statistik
Sheffield Wednesday börjar närma sig noll poäng i andraligan efter en fin start på säsongen. Onsdagsklubbens tveksamma bokföring ledde till att de fick inleda med tolv minuspoäng, men det faktumet har inte låtit sig nedslås på spelarna. Närmast kommer Garry Monks mannar från en stark trea borta mot svårspelade Birmingham. Brentford har inlett något sämre än de blåvita, men höjden hos The Bees är det få lag i serien som kan matcha. Det här blir dock en tuff uppgift för Pontus Jansson och company och även om högersidan agerar utgång bör det täckas upp hela vägen på större rader.

11. QPR - Preston X

Statistik
The Championships mest ovissa möte på förhand är det på Kiyan Prince Foundation Stadium, tidigare Loftus Road, i London. Queens Park Rangers har inlett säsongen på svårslaget manér och stoltserar hittills med endast en torsk efter fem matcher. Det ska dock också sägas att vinsterna är lika få till antalet. Här får Mark Warburton och grabbarna besök av Preston. The Lilywhites var ett av fjolårets bästa lag på eget gräs, men så här långt har samtliga på Deepdale förlorats. Den här fajten kan mycket väl komma att bli en katalysator för den eventuella vinnaren och alla tecken bör med fördel vara tidiga.

12. Stoke - Barnsley 2

Statistik
Bortsett Manchester City blir Stoke de brittiska öarnas överlägset största favoriter på kupongen. För ovanlighetens skull har de rödvita inlett ligaspelet starkt med endast en torsk av fem möjliga, men i ärlighetens namn har spelet sett sisådär ut. När ett ojämnt gäng som The Potters streckas upp mot 65-70 procent är det läge att dra öronen åt sig. Barnsley står ännu utan seger men den sena kvitteringens (102:a minuten!) betydelse mot Bristol City ska inte underskattas. Här blir gästerna alldeles för undervärderade. Plocka bort ettan och gå för det magiska värdet till höger istället.

13. Watford - Blackburn 1

Statistik
Vicarage Road är sista arena till spel där Watford siktar på att göra sejouren i The Championship till en ettårig sådan. Försvaret med Kabasele och Wilmot i spetsen ser urstarkt ut och framåt är Joao Pedro och Kenka Sema ständigt på språng. Blackburn gick fram som en ångvält i början där Adam Armstrong gjorde mål på allt som rörde sig, men i helgen stötte de forna Premier League-vinnarna på problem. Nottingham tog ner gästerna på jorden och här får Blackburn vara nöjda om de löser en pinne.


Singelstrecket! - Manchester City

City är ett av världens allra bästa lag i sina stunder och med Foden, Sterling, Agüero och Mahrez i de offensiva leden kommer Porto att få en svettig afton på Etihad. Banketta.

Kupongrensaren! - Shakhtar

Real Madrid ligger fortfarande i ide och här lär Marängerna dessutom ha fokus på helgens stundande El Clásico. Shakhtar kan mycket väl skrälla på Alfredo di Stéfano.


Spelförslag:

432 rader

1. Real Madrid - Shakhtar 1x2
2. Ajax - Liverpool 2
3. B.München - A.Madrid 1x
4. Inter - Mönchengladbach 1x2
5. Salzburg - Lok.Moskva 1
6. Manchester City - Porto 1
7. Midtjylland - Atalanta 2
8. Olympiakos - Marseille 1x
9. Cardiff - Bournemouth 2
10. Sheffield W - Brentford x2
11. QPR - Preston 1x2
12. Stoke - Barnsley x2
13. Watford - Blackburn 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Shakhtar 1x2
2. Ajax - Liverpool 2
3. B.München - A.Madrid 1x2
4. Inter - Mönchengladbach 1x2
5. Salzburg - Lok.Moskva 1(x)
6. Manchester City - Porto 1
7. Midtjylland - Atalanta x2
8. Olympiakos - Marseille 1(x)
9. Cardiff - Bournemouth 2
10. Sheffield W - Brentford (1)x(2)
11. QPR - Preston (1)x(2)
12. Stoke - Barnsley x2
13. Watford - Blackburn 1(x)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-10-21, 12:53   #2
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 331
Sharp$: 3017
Standard

Jag ska göra ett test och använda mig av din analys som "grundspel" och leta avslag där jag spelar på ett annat sätt eller kör 1x2!
Cardiff kör jag 1x2 och 1 an på Stoke måste med!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
karpafan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-10-21, 20:06   #3
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 331
Sharp$: 3017
Standard

Jag åkte på Real,men ser att du är med på ditt stora system! Hoppas du får in det!
karpafan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td