Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-21, 22:20   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 22/10


Vi släpper Champions League för den här veckan när Europa League tar vid under torsdagen. Åtta härliga bataljer ska synas där en mycket fin spik har identifierats i Prag medan vi sätter våra förhoppningar om skrällar till Zorya och LASK Linz. Jobba åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:59

1. Celtic - Milan 2

Statistik
Kupongen inleder i Glasgow med ett maffigt möte när Zlatan Ibrahimovic och hans Milan anländer till Celtic Park. Det är glada miner i Milan-lägret efter 2-1-segern i derbyt mot Inter senast där Zlatan himself satte båda målen för de rödsvarta. Gänget från det italienska modemeckat har vunnit nio raka i alla tävlingar. Celtic föll mot rivalerna Rangers i helgen, en torsk som säkert svider. De grönvita har dessutom både Johnston och Forrest skadade. Det mesta talar för Milan och tvåan kan gott och väl spikas om den håller sig under 60 procent.

2. Leicester - Zorya X

Statistik
Efter superskrällen på Etihad där Leicester pulveriserade självaste Manchester City med 5-2 har det gått desto sämre för “Rävarna” som blev nollade av både West Ham (0-3) och Aston Villa (0-1) i Premier League. Skadeläget är dessutom prekärt hos britterna som får klara sig utan Vardy, Pereira och Ndidi blandat annat. Zorya är obesegrade i de fyra senaste matcherna hemma i Ukraina. De svartvita gästerna stod upp mot Manchester United borta i gruppspelet (förlust 0-1) förra säsongen och kan möjligen skaka om ett formsvagt och skadedrabbat Leicester. Alla tecken åker in där X2 rensar friskt!

3. Tottenham - LASK Linz X

Statistik
Över till London där ytterligare en gigantisk hemmafavorit kastas in i handlingarna. Tottenham är i betydligt bättre form än Leicester även om de förlorade poängen mot Newcastle och West Ham svider. 6-1 borta mot Man United är en fet fjäder i Mourinhos hatt. LASK gjorde det riktigt bra i Europa League den gångna säsongen och tog sig vidare från gruppspelet. Österrikarna har öppnat helt okej hemma i Bundesliga med sju inkasserade poäng efter fyra omgångar. Med den vassa duon Gruber/Raguz i fin form ska bortapoäng inte uteslutas. 1X2!

4. Sparta Prag - Lille 2

Statistik
Från Englands huvudstad till Tjeckiens dito där Sparta Prag sett urstarka ut i den inhemska ligan. “Spartanerna” ståtar med full pott efter sex omgångar och toppar självfallet tabellen före rivalerna Slavia. Det som talar emot tjeckerna är att man möter ett högkvalitativt motstånd i Lille som är obesegrade i Ligue 1 efter sju omgångar. Sparta har dessutom Hancko, Stetina, och Vindheim skadade och Plavsic avstängd. Fransmännen kan i sin tur mönstra starkast möjliga lag i Prag. Det luktar bortaseger lång väg och tvåan lämnas därför helt sonika allena.

5. Ludogorets - Royal Antwerp 1

Statistik
Det är ett stukat Royal Antwerp som reser Bulgarien för att ge sig i kast med landets bästa klubblag, Ludogorets. Besökarna från Antwerpen har målskytten Mbokani skadad och som lök på laxen har coronaviruset hittat in i den belgiska truppen. Ludogorets har vunnit den inhemska ligan nio år i följd. “Örnarna” är kanske inte lika starka som för ett antal år sedan, men med rådande ingångsvärde ska de grönklädda värdarna ha god chans att lösa tre poäng. Strecka från vänster.

6. Dinamo Zagreb - Feyenoord 1

Statistik
Dinamo Zagreb, med den tidigare Norrköpingsbacken Rasmus Lauritsen i mittlåset, har gått som tåget under hösten. Enda förlusten i tävlingssammanhang var dock ett tungt sådant mot Ferencváros i Champions League-kvalet. Feyenoord återfinns på fjärde plats i Eredivisie två poäng bakom ettan PSV. Gästerna har en stekhet anfallare i Steven Berghuis som toppar skytteligan på sex mål med fem fighter under bältet. I 1-1-matchen mot Rotterdam tvingades dock 28-åringen lämna planen mållös för första gången. Dinamo är i grunden snäppet bättre än holländarna och torde minst lösa en pinne i Zagreb.

7. Wolfsberger - CSKA Moskva 2

Statistik
Wolfsberger har en tuff match framför sig när formstarka CSKA gästar Wörthersee Stadion. Vargarna från Klagenfurt har inte rosat marknaden under upptakten av ligan hemma i Österrike. De är inte bättre än nia efter tre torsk och endast en seger. Shon Weissman, som numer huserar i spanska Real Valladolid, är en saknad herre. CSKA skuggar Spartak och Zenit i ryska Premier League på en nuvarande tredjeplats två poäng bakom toppduon. Moskva-klubben har faktiskt tagit fler poäng på bortaplan och kommer de bara upp i normal standard fixar de minst en pinne i alplandet. X2.

8. Slovan Liberec - Gent 2

Statistik
Tillbaka till Tjeckien där kupongen ros i hamn med mötet mellan Slovan Liberec och Gent. Besökarna från Belgien, som varit ett aktat topplag i hemlandet under flera år, har sett bedrövliga ut i Jupiler League i säsongsinledningen och endast plockat nio pinnar på nio matcher. Slovan Liberec är ett lag Gent normalt sett ska kunna utmanövrera. Tjeckerna har dock agerat stabilt under en längre tid och lade bland annat APOEL på rygg i den sista kvalrundan. Värdet finns till höger, men här ska det helst strösslas med tecken. Gaffeln (etta-tvåa) inleder innan krysset kompletterar på större system.


Singelstrecket! - Lille

Lille är alltjämt obesegrade i Ligue 1 och sitter överst på tronen efter sju rundor. Det säger egentligen allt om den kvalité fransmännen besitter. Lille singlas i Prag.

Kupongrensaren! - LASK Linz

LASK Linz imponerade stort på europeisk mark den gångna säsongen och kan bli en obehaglig överraskning för ambivalenta Tottenham. Smarrigt värde på österrikarna som måste synas!


Spelförslag:

72 rader

1. Celtic - Milan 2
2. Leicester - Zorya 1x2
3. Tottenham - LASK Linz 1x2
4. Sparta Prag - Lille 2
5. Ludogorets - R.Antwerp 1
6. Din.Zagreb - Feyenoord 1x
7. W-berger - CSKA Moskva x2
8. Slovan Liberec - Gent 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Celtic - Milan (x)2
2. Leicester - Zorya 1x2
3. Tottenham - LASK Linz 1x2
4. Sparta Prag - Lille 2
5. Ludogorets - R.Antwerp 1x
6. Din.Zagreb - Feyenoord 1(x2)
7. W-berger - CSKA Moskva (x)2
8. Slovan Liberec - Gent 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td