Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Övriga sporter & Evenemang (https://www.sharps.se/forums/ovriga-sporter-evenemang/)
-   -   OS-handboll (https://www.sharps.se/forums/ovriga-sporter-evenemang/12640-os-handboll/)

Wagner 2012-08-11 21:41

Citat:

Ursprungligen postat av Wagner (Inlägg 195777)
Expressen och slaskbladet är inne på samma spår. Får väl ge mig och inse att jag inget begriper. Inte ett ord om bragd då Jörgen Brink snubblade in över snöret i Mora. http://www.aftonbladet.se/sportblade...cle14469542.ab

Men tredje raka segern i Vasaloppet var väl en dag på jobbet bara. :lol:

Något bragdguld lär det inte bli heller då guld i anrika starbåt lär smälla högre. Sen att engelsmännen stod för den enda bragden i loppet då man lyckades sumpa guldet hör inte hit. :sleep:

Sverige var klara favoriter mot Ungern, men va fan hjälpte det. Semifinalbragd var det lik förbannat. :no:

http://sverigesradio.se/sida/artikel...rtikel=5227059

Vad finns det för superlativ kvar om dom skulle vinna finalen? Ska Björn Borg tvingas smälta ner sina bucklor från fem raka i Wimbledon och låta sig pryglas på Sergels torg för att han tagit fokus från handbollen?

Lillis 2012-08-11 23:45

Kan förstå att vissa blir lite frustrerade på medias bevakning av handbollslandslaget.

Men det man ska ha i åtanke är att handboll gillas av svensken. Allt går ju tillbaka till bengan-boys och de fantastiska framgångarna de hade. Sverige stod bokstavligen stilla när de spelade finaler. Varför då?

Jo, vi hade ingenting på OS då, alla tog guld till höger och vänster utom sverige. Sen kom sista vecka och då kom handbollen, klar som fan att intresset maxade och media hakade på.

Efter bengan boys kom friidrotten och gav oss lite medaljer. Men så i år, vad har vi? Ett segelguld...... tacka fan för att det är tacksamt ur mediaperspektiv att köra handboll in i kaklet.

Sen kan man ju inte bortse från det faktum att handboll är en fantastsik j-la tv-sport. Spelar ingen roll om ett lag leder med 5 boll, 5 minuter kvar är det alltid uddamålsledning........

Sen är det ju alltid befriande att se vuxna karlar som faktiskt reser sig efter en närkamp och inte behöver vård efter varje avblåsning. Undrar om det är därför Italien inte är representerade...........

Rehn108 2012-08-12 00:28

Det är ju inga konstigheter alls att handbollsfinalen upphåsas. Alla älskade handbollslandslaget på 90-talet, tills det stora generationsskiftet slog oss i ansiktet och vi inte längre vann allt. Plötsligt hade Sverige blivit ett dåligt handbollsland som inte ens tog sig till mästerskap. Så kommer det här laget, som ju fortfarande är det "nya, dåliga landslaget", och går till OS-final! Precis som världens bästa Bengan boys!

Lillis har helt rätt i allt som skrivs i föregående post, mycket bra inlägg.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved