Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Spelbolag (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/)
-   -   Risk för void vid kraftiga marknadssvängningar? (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/12298-risk-foer-void-vid-kraftiga-marknadssvaengningar/)

Sonny 2012-06-15 12:20

Risk för void vid kraftiga marknadssvängningar?
 
Ibland uppstår situationer där oddset kan sjunka eller stiga kraftigt beroende på ändrade förutsättningar. Om det exempelvis spekuleras om en uppgjord match i Italien, kan det oavgjorda oddset sjunka till 1.5. Ett annat exempel på detta är nu under pågående EM där oddset för 2-2 mellan Sanien och Kroatien har sjunkit från 20 till 6.

Min fråga till er mer erfarna spelare är: vilka spelbolag kan man lita på vid sådana här situationer? Finns det risk för att spelbolagen voidar eller dramatiskt sänker oddset om denna typ utav spel sitter? Eller att spelet voidas efter matchstart? Förstår att oddsbörserna inte bryr sig, men hur gör de mer limiteringsglada bolagen? Hade varit väldigt intressant att veta.

RobinD 2012-06-15 13:13

Ett odds som inte är uppenbart felsatt kommer inte att voidas, om förutsättningarna ändras kommer oddset stå kvar om du var smart och tog det tidigt.

Sonny 2012-06-15 14:06

Tackar för svaret.

Misstänkte att det är som du säger. Blev dock lite osäker eftersom jag minns att många spelbolag förra året voidade ett spel mellan TFF-MFF eftersom de flyttade matchen från Vångavallen till Swedbank Arena. Undrade därför lite vart gränsen egentligen går.

RobinD 2012-06-15 14:32

Det är ju en ändring som påverkar matchen dramatiskt, ditt spel kunde lika gärna ökat i värde om just 2-2 varit betydelselöst.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved