Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Spelbolag (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/)
-   -   Varning: MrRingo.com oseriös sida (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/27379-varning-mrringo-com-oserioes-sida/)

jaroiten 2016-10-03 01:38

Lite varierande kvalitet på svaren i tråden, men tackar alla som har tagit sig tid och sagt sin åsikt.

Citat:

Ursprungligen postat av wedetips (Inlägg 507328)
Vad händer hos Mr Ringo om du spelar en dubbel med 2 stycken 1,50-spel och ena matchen ställs in. Din singel till 1,50 gör ju då att de fryser hela din bonus.

Appropå det här så godkänner faktiskt MrRingo inte ens en dubbel med två stycken 1,5 odds oavsett om något av vaden ställs in.

https://i.imgur.com/Y9H47IF.jpg
Det där var alltså mejlet jag fick av deras "Legal Team", och som exempel av "violating bets" tar de alltså upp dubblar som har odds över 1.8 men där ett eller båda vaden i dubbeln har odds under 1.8.

En sån sak gör det hela bara mer otroligt i mina ögon.

Golddigger 2016-11-07 19:27

Citat:

Ursprungligen postat av messijah (Inlägg 507088)
Vad är det som gör att ni känner att ni måste "tillgodose "dessa bolag?
Är ni så jävla fattiga att ni känner att ni behöver deras bonusgrejer och vad det nu är är de erbjuder som skapar detta drama för er? Kanske detta inte är något för er? Kanske de tilltalar precis Dig genom dessa kampanjer (för du är en idiot?)
Är det inte lättare att sätta in riktiga pengar, vinna genom att vara, ja typ fucking bra, sen ta ut pengar om ni tror att ni inte kommer vara bra längre.

*/
if else { keep money}
/*

Haha Messijah kul att du kallar folk för fattiga och idioter på ett bettingforum då du har: ROI: 72.24% :lol:

Niteowl 2016-11-07 21:55

Självklart ska inte spel på odds under 1,8 räknas in i bonusen men hela bonusen ska ju inte fallera för det.

Wiggy66 2017-03-12 17:08

Har du gjort något försök att gå vidare med detta, vore kul att höra hur det gick i så fall eftersom jag sitter som bäst och funderar på om det är värt att försöka sig på dessa herrar, eller damer, vad vet jag ?

P.S Ni två lallare som sitter och raljerar över saker som ingen annan än ni är intresserade av, funderat på att "ta det till gatan" så vi slipper både se och höra er tuppfäktas över hur duktiga (eller inte) ni är på det Svenska språket ?

Slurf 2017-03-13 16:32

Läser först nu denna tråd, men credit till jaroiten för att han lyckas formulera sig lugnt och sansat efter detta. Jag hade varit helt skogstokig. Hade tagit för givet att det var okej att spela odds under 1.80, men bara det att det inte hade räknas till bonuskravet. Så fungerar även de mindre seriösa sidornas bonuserbjudanden, jag har i alla fall aldrig hört talas om någonting liknande förut. Det är fullständigt obegripligt att det finns folk som attackerar honom för att han gör detta antagande.

Jag nekar numera ofta bonusar - även om villkoren är vettiga - när jag reggar mig på något halvsunkigt bolag. Orkar inte krångel och eventuella limiteringar under omsättningsperioden.

Skulle bli glad om det visade sig att det löste sig, men det är ju knappast troligt.

Wiggy66 2017-03-16 14:32

Det har aldrig hänt att jag ens lagt ett spel under min. gränsen när jag omsätter en bonus men om jag fått för mig att göra det hade jag nog med säkerhet ställt frågan först om det är ok. Regel nummer 1 är att aldrig ta något för givet när det gäller en bookmaker.

jaroiten 2017-09-19 16:14

"MrRingo Sportsbook Loses Gaming Licenses; Players Not Paid09.02.2017
MrRingo Sportsbook has had their gaming license revoked by both the Malta Gaming Authority (MGA) and the Curacao eGaming Division. SBR Forum posters reported slow payouts and poor service at the online sportsbook. MrRingo has been downgraded to F and has been listed on the scam sportsbook blacklist."



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved