Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Spelbolag (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/)
-   -   Egna regler för spelbolag? VM 2010 (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/3195-egna-regler-foer-spelbolag-vm-2010-a/)

jeppa1 2010-07-12 21:59

Egna regler för spelbolag? VM 2010
 
Egna regler betfair
Skyttekung fotbolls vm 2010 Tomas Muller enligt Fifas regler.
Enligt Betfair 4st David Villa,Wesley Sneijder,Diego Forlan Tomas Muller.
Jag fick 1/4 av oddset på Muller.
SKNDAL!
Besviken..:sad:

RobinD 2010-07-12 22:14

Solklart att så är fallet hos de flesta bookies.

iCash 2010-07-13 13:17

Citat:

Ursprungligen postat av RobinD (Inlägg 49783)
Solklart att så är fallet hos de flesta bookies.


Deras hus, deras regler!

matang 2010-07-14 10:32

Hej!

Jag är en spelare som spelade på Bäste målgörare i VM!

Spelade själv på David Villa! Spelet står som förlorat, medans jag på andra bolag spelade garderingsspel, t.ex Sneijder på Expekt.

På Expekt fick jag tillbaka en fjärdedel av oddset som jag självklart tycker att jag ska ha.

Det står ingenting någonstans på mina spel ngt annat än att det är bäste målgörare i vm jag spelat på-- Inte guldskon eller ngt annat.

På Expekt, Unibet, Bwin + att jag nu ser i ditt inlägg att 'ven Betfair anser att Müller, Forlan, Villa och Sneider gjorde lika många mål, som de solklart även gjorde, betalar ut en fjärdedel av oddset, likt dött lopp på hästar.

Men på Bet-at-home.com anser de att Villa, som jag som jag skrev spelat som bäste målgörare, inte vinnare av skytteligan eller guldskon, som Thomas Müller gjorde, inte är bäste målgörare. SJälvklart ska jag få betalt som på alla andra bolag. Har skickat mail till dem, pratat med deras livechatt + att jag bad om att få prata med ngn kunnig. Har pratat med en person på bet-at-home 2 ggr igår och det kändes som om han va inne på min linje till slut. Men när han pratat med deras bookies så säger de fortfarande att jag inte är berättigad mina pengar på Villa.

Ni som varit inne och följt oddsen på Bäste målgörare i Vm kunde inför sista matchen i VM se att David Villa låg en bit under 2 ggr pengarna på att bli bäste målgörare , men att som målskytt i finalen låg en bit över 2 ggr pengarna. Förklara den oddsättningen om det skulle vara så att enbart en spelare skulle kunna bli bäste målgörare.

Läs även på Spelkanalen.com så ser du vad de anser i denna fråga: alltså att om du spelat på bäste målgörare , så är det de 4 spelarna jag nämnde som man ska bara berättigad vinst. Men har du spelat vinnare av skytteligan eller guldskon så ska du självklart ha dina pengar på Müller !!

Mvh

Mattias ( [email protected] )



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved