Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Spelbolag (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/)
-   -   Bet365 Bonus 2022 » Spelarnas Recension » HÄMTA BONUS NU (https://www.sharps.se/forums/spelbolag/8740-bet365-bonus-2022-spelarnas-recension-haemta-bonus-nu/)

admin 2011-09-05 23:32

Bet365 Bonus 2022 » Spelarnas Recension » HÄMTA BONUS NU
 

Uppdaterad januari 2022

Välkomstbonus = Få upp till 1250kr i spelkrediter




Omsättningskrav:
Spoiler:
Dessa regler och villkor för öppningserbjudandet gäller för nya kunder som skapar ett konto från kl. 12.00 brittisk tid den 20 februari 2020. Har du skapat ditt konto innan detta datum och behöver en kopia av de regler och villkor som gäller för dig, ber vi dig kontakta oss.
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar vi din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.250 kr) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor tillämpas. Bli medlem
När du har uppfyllt kvalificeringsvillkoren kan du använda spelkrediter för att placera spel utan att riskera dina egna pengar. Spelkrediter kan användas på valfria sporter på en mängd olika marknader. Utbetalningar från spel placerade med spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo, utbetalningar exkluderar din spelkreditsinsats. Du kan även finansiera ett spel med en kombination av spelkrediter och kontanter.
Hur erbjudandet fungerar:
Begär erbjudandet efter du gjort en kvalificerande insättning.
Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och vänta tills dessa spel har blivit fastställda.
Dina spelkrediter blir tillgängliga strax efter att dina kvalificerande spel har blivit fastställda.
Du kan därefter placera spel med spelkrediter, bara välj ”Använd spelkrediter” på spelkupongen.
Begär du inte erbjudandet i samband med din första insättning kan du fortfarande göra det vid valfritt tillfälle inom trettio dagar från att ditt konto registrerades. Gå till menyn Tjänster, välj Mina erbjudanden och klicka sedan på Begär nu vid relevant erbjudande. Gör du flera insättningar innan du begär erbjudandet, kommer din största kvalificerande insättning att räknas gentemot värdet av dina spelkrediter (begränsad till 1.250 kr).
Huvudsakliga regler och villkor
Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund).
För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
Betalningsmetoderna NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, där tillgängligt, kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas.
Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Fullständiga regler och villkor följer nedanför.


Fullständiga regler och villkor
Spoiler:
Fullständiga regler och villkor
Kvalificering
Erbjudandet är tillgängligt för nya kunder som registrerar sig vid eller efter kl. 12.00 brittisk tid den 20 februari 2020.
Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer för att kvalificera dig till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till 1.250 kr. Din kvalificerande insättning är din största insättning (begränsad till 1.250 kr) som har gjorts sju dagar innan du begärt erbjudandet. Betalningsmetoderna NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, där tillgängligt, kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument.
För mer information om accepterade identifieringsdokument, hur man fullbordar KYC, eller hur man laddar upp identifieringsdokument, logga helt enkelt bara in på ditt konto, gå till Mitt konto sedan Ditt konto och välj Identifieringsprocess. Inom Ditt konto, har du även möjligheten att begära att en PVC skickas till din registrerade adress, eller så kan du ange din PVC när du har mottagit den.
Du måste begära ditt erbjudande inom trettio dagar från du registrerade kontot.
Det största möjliga spelkreditsbeloppet som kan begäras är 1.250 kr. Till exempel, en kvalificerande insättning på 1.500 kr kommer att kvalificeras för 1.250 kr i spelkrediter.
Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund). bet365-produkterna som har öppningserbjudandet är Sport och Casino. När du har begärt öppningserbjudandet för en av dessa produkter kommer du inte kunna begära för den andra produkten.
Lös ut dina spelkrediter
Dina spelkrediter kommer att förvaras i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut. För att lösa ut dina spelkrediter behöver du placera kvalificerande spel med ett totalt insatsvärde som uppnår eller överskrider värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste vara rättade inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes.
Dina spelkrediter kommer normalt sett att finnas tillgängliga inom en timme från att kravet för fastställda spel har uppfyllts.
Du kan ha fler än ett spelkreditserbjudande tillgängligt på ditt konto vid en och samma tidpunkt. Kvalificerande fastställda spel kommer emellertid endast att räknas mot att lösa ut ett av erbjudandena. Du har möjlighet att välja vilket erbjudande som är aktivt inom sektionen Mitt konto.
Spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter.
Singelspel med odds under 1.20 (1/5) kommer inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter. Flervalsspel måste innehålla minst ett val vilket har ett odds på 1.20 (1/5) eller högre för att räknas.
För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utfall (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utfallet med din högsta kumulativa insats att räknas gentemot kravet för fastställda spel (har du placerat samma kumulativa insats på fler än ett val i samma kombination av marknad/match, kommer endast en räknas gentemot kravet för fastställda spel). Fastställda spel på andra val i samma kombination av marknad/match kommer inte att räknas mot att lösa ut dina spelkrediter. Detta villkor gäller i samband med övriga restriktioner. Exempelvis, skulle du ha ett spel värt 100 kr på att Man Utd slår Chelsea och ett spel värt 150 kr på att Chelsea slår Man Utd, på marknaden Fulltidsresultat till odds 1.20 (1/5) eller högre, kommer endast insatsen placerad på Chelsea att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter (om båda spelen var värda 100 kr kommer 100 kr att räknas gentemot att lösa ut dina spelkrediter). Om du skulle placera ytterligare ett spel på 100 kr på att Man Utd slår Chelsea till odds 1.20 (1/5) eller högre, kommer den kumulativa insatsen på 200 kr att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter och inte insatsen på 150 kr på Chelsea.
Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel och Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas mot att lösa ut spelkrediter. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas mot att lösa ut spelkrediter. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer originalinsatsen inte att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter, utan endast den nya insatsen på det nya spelet räknas.
Har du inte kvalificerande fastställda spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes, kommer dina spelkrediter gå förlorade och erbjudandet stängs.
Användning av spelkrediter
Dina spelkrediter är inte uttagbara. Utbetalningar från insatser med spelkrediter kommer att läggas till på ditt uttagbara saldo, men själva insatsen i spelkrediter kommer inte att inkluderas i några utbetalningar. Till exempel ett spel med 100 kr i insats placerat till odds 3.00 (2/1) skulle ge en utbetalning på 300 kr (200 kr i vinster plus 100 kr i insats), medan en insats på 100 kr i spelkrediter placerat till odds 3.00 (2/1) skulle ge en nettoutbetalning på 200 kr då insatsen på 100 kr i spelkrediter inte betalas tillbaka.
Insatser kan delvis finansieras av dina spelkrediter, och delvis med ditt uttagbara saldo, däremot kommer spelkreditdelen av insatsen inte att inkluderas i några utbetalningar. Exempel: Ett spel värt 100 kr placerat till odds 3.00 (2/1) som finansierats av 50 kr i spelkrediter och 50 kr i kontanter skulle ge en nettoutbetalning på 250 kr (200 kr i vinster plus 50 kr i kontant insats) då insatsen på 50 kr i spelkrediter inte betalas tillbaka. Om ett spel annulleras, och har haft en möjlighet att vinna (till exempel, i händelse av en push), kommer insatser med spelkrediter inte att återbetalas. Om ett spel annulleras och inte har haft en möjlighet att vinna (till exempel, när ett spel på målgörare placeras på en spelare som sedan inte deltar i matchen), kommer insatsen med spelkrediter att återbetalas.
När det gäller stängning av spel kommer värdet som visas redan ha insatsen med spelkrediter borttagen och det kommer att visa den reella utbetalningen som mottas vid stängning.
Dina spelkrediter kan inte:
överföras till Casino, Games, Poker eller Vegas;

användas som insatser på Tote (inklusive andra spel med gemensam fond) och Colossus-spel;

användas som insatser på Bankers, If Bets, Reverse If Bets, Teasers eller spel placerade med vår speltjänst via telefon.

Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad. Göra en insättning, placera ett spel på Sport eller medverkan i någon av produkterna Casino, Poker, Games eller Vegas anses vara aktivitet på ett konto.
Allmänt
Detta erbjudande stängs för nya kunder kl. 11.59 brittisk tid den 25 augusti 2020 och kan endast begäras av kunder som registrerar sig innan denna tidpunkt (måste ha begärts inom 30 dagar efter registrering).
Erbjudandet är endast tillgängligt för kunder bosatta i Sverige.
Där något villkor för erbjudandet eller kampanjen är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller kundgrupp som på grund av förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel, spelkrediter eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta den förstärkta betalningen, gratisspelet, det riskfria spelet eller spelkrediterna i sådana erbjudanden och/eller annullera spel som finansierats med gratisspelet eller spelkrediterna. Där det finns bevis för sådan aktivitet kan bet365 dessutom komma att ta ut en administrationsavgift för kunden, upp till och med värdet av spelkrediterna, gratisspelet, det riskfria spelet eller den förstärkta betalningen, för att täcka administrativa kostnader i samband med att identifiera och vidta åtgärder mot sådan aktivitet.
bet365 kan komma att återta bonusbelopp, gratisspel, spelkrediter eller förstärkta betalningar som har tilldelats av misstag.
Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person. Om bet365 har rimliga skäl att misstänka att bonusen eller erbjudandet har begärts av eller till förmån för samma person eller kundgrupp mer än en gång kan bet365 dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för den enskilda kunden eller kundgruppen och/eller annullera eventuella insatser som finansierats med bonusen eller erbjudandet och radera eventuella vinster från sådana insatser.
bet365 kan, vid valfritt tillfälle, göra mindre justeringar i denna kampanj för att korrigera skrivfel eller öka tydligheten eller kundupplevelsen och kan avsluta denna kampanj av lagliga eller regelmässiga anledningar.
Anställda, chefer och direktörer på bet365, dess PR-firmor eller andra företag, licensinnehavare och licensgivare, tjänsteleverantörer och alla andra närstående bolag eller dotterbolag är inte berättigade till att delta. Samma regler gäller för de direkta familjerna till sådana personer.




Skattefritt: Ja ligger inom EU.

Fördelar:
+ Störst utbud av alla spelbolag
+ Exceptionella livemöjligheter
+ Snabba och avgiftsfria in- och utbetalningar
+ Erbjuder en hel del livestream
+ Prisbelönad livesupport som är öppen dygnet runt
+ Skattefritt
+ Återkommande reload-bonusar


Summering:
Bet365 är en att av de ledande spelbolagen med över 4 miljoner kunder i 200 länder och dessutom Storbritanniens 7:e största privata bolag. De har en allt-i-ett kassasystem vilket betyder att du kan välja att spela på odds, casino, spel, poker och bingo utan att behöva flytta pengar. Stort utbud av sportevent att placera dina pengar på eftersom bet365 siktar på att erbjuda sina kunder odds på de events de är intresserade av. 24/7 kundservice med betting via telefonen tillgängligt.

Öppna konto och hämta din bonus genom att klicka på loggan:
https://www.sharps.se/forums/images/...g/bet365_f.png

Kontakt: http://help.bet365.com/home/mainpage...s%2FHome&lng=8
Chat: http://www.bet365.com/home/defaulthm...nt=Sports/Home
Regler och villkor: http://help.bet365.com/home/mainpage...%2FHome&lng=8#

I den här tråden kan ni komma med klagomål/beröm och frågor till/om bet365.

admin 2011-09-05 23:32

-Inlägg reserverat för vanliga frågor-

dNa 2011-09-06 01:22

Ett plus att de erbjuder en hel del livestream.

Boone 2011-09-06 09:21

Citat:

Ursprungligen postat av dNa (Inlägg 139046)
Ett plus att de erbjuder en hel del livestream.

Tack. Det adderar vi på listan. :cheers:

G@borik 2011-09-06 11:15

Alla matcher av svenska Elitserien går dessutom LIVE! Ingen är i närheten av det, kul för oss som gillar spela live :)

kick 2011-09-06 13:16

Och man får bonus(med omsättningskrav) då och då på sportspel. 10-20 dollar ungefär en gång i månad får jag. Trogen kund.
. och många olika sporter live, och då måste man ha minst 1 dollar på kontot! :) . så spara alltid en dollar på kontot när ni bettar.

Slurf 2011-09-06 23:27

Eminenta liveoddutbud och bonusar.

Brukar låta uppenbart felsatta odds vara och betala ut pengar ändå, t ex när de gör en massa tabbar på livespelen. Tre bra exempel:

1. Nått är fel med klockan i en match, den står på typ 65e minuten fast det är 80nde, alla odds är alltså anpassade efter att det skulle vara 25 minuter kvar. De erbjuder en vansinnigt hög lina på hörnorna, typ ö/u 14.5 vid 10 hörnor. Jag kliver in direkt på under och några minuter senare korrigerar de tiden, spelet sitter och pengarna betalas ut ändå.

2. Jag sitter och ser Almeria mot något lag i våras och märker att det tar ca 10sek att låsa hörnspelen vid en hörna, klockan är runt 40nde minuten och det är fyra hörnor, de ligger med över 4.5 hörnor i första halvlek till 1.70 så jag är redo vid en hörna, den kommer och jag trycker in 2k (hade egentligen kunnat lira allt jag hade på kontot...) och spelet är utbetalat en minut senare, 1400 helt gratis alltså.

3. Har till och med fått behålla en liten vinst "som plåster på såren" där bet365 rättat en basketmatch fel! Dvs mitt förlorade spel rättades som vunnet och senare kom ett mail där de förklarade att jag skulle få behålla det ändå, det var ett akimspel från GB och det var även andra som också fick behålla sina vinster.

Innan jag fyllde 18 så frågade jag supporten hur det skulle fungera med bonusar (max ett per hushåll) då min far redan utnyttjat den, de sa att det inte skulle fungera, jag prövade ändå och det fungerade utmärkt.

Det mest schyssta och underbaraste spelbolaget jag någonsin haft någonting att göra med.

Erikbgif 2011-09-07 00:06

Jag har aldrig haft några problem i överhuvudtaget med Bet365.

Sen får jag också en lojalitetsbonus på 150kr varje onsdag av dem också, som jag måste omsätta 3 gånger.

sirmicke 2011-09-07 15:32

Idiotfråga!

Har pengar på Bet365
Nu fick jag 50 kr i bonus
Hur vet jag för vilka pengar jag spelar?
Har inte lagt nått bet ännu pga detta.
Bonusen på 50kr ska då alltså omsättas 3ggr, det vet jag
Ska jag lägga ett spel för 150kr för att fixa detta eller?

Fattar nada

Sprite 2011-09-07 16:22

Beror på vad det för bonus sirmicke. Du har säkerligen fått ett brev på bet365 och även ett email om hur du ska göra får att kunna ta ut bonusen. vissa spel måste omsättas 3 gånger på livespel osv men de flesta är väl bara omsätt tre gånger så kommer pengarna från bonuskolumnen till uttagbartkolumnen :)

och ja, antingen sätter du 150 kr på ett spel eller 50 kr på tre spel eller 3 kronor på 50 spel osv. den ska bara omsättas och det brukar väl vara standard med tre gånger bonusen har jag för mig.

DamageINC 2011-09-07 17:59

Citat:

Ursprungligen postat av Slurf (Inlägg 139196)
Eminenta liveoddutbud och bonusar.

Brukar låta uppenbart felsatta odds vara och betala ut pengar ändå, t ex när de gör en massa tabbar på livespelen. Tre bra exempel:

1. Nått är fel med klockan i en match, den står på typ 65e minuten fast det är 80nde, alla odds är alltså anpassade efter att det skulle vara 25 minuter kvar. De erbjuder en vansinnigt hög lina på hörnorna, typ ö/u 14.5 vid 10 hörnor. Jag kliver in direkt på under och några minuter senare korrigerar de tiden, spelet sitter och pengarna betalas ut ändå.

2. Jag sitter och ser Almeria mot något lag i våras och märker att det tar ca 10sek att låsa hörnspelen vid en hörna, klockan är runt 40nde minuten och det är fyra hörnor, de ligger med över 4.5 hörnor i första halvlek till 1.70 så jag är redo vid en hörna, den kommer och jag trycker in 2k (hade egentligen kunnat lira allt jag hade på kontot...) och spelet är utbetalat en minut senare, 1400 helt gratis alltså.

3. Har till och med fått behålla en liten vinst "som plåster på såren" där bet365 rättat en basketmatch fel! Dvs mitt förlorade spel rättades som vunnet och senare kom ett mail där de förklarade att jag skulle få behålla det ändå, det var ett akimspel från GB och det var även andra som också fick behålla sina vinster.

Innan jag fyllde 18 så frågade jag supporten hur det skulle fungera med bonusar (max ett per hushåll) då min far redan utnyttjat den, de sa att det inte skulle fungera, jag prövade ändå och det fungerade utmärkt.

Det mest schyssta och underbaraste spelbolaget jag någonsin haft någonting att göra med.

Citat:

Ursprungligen postat av Erikbgif (Inlägg 139198)
Jag har aldrig haft några problem i överhuvudtaget med Bet365.

Sen får jag också en lojalitetsbonus på 150kr varje onsdag av dem också, som jag måste omsätta 3 gånger.

Ja ni verkar då ha blivit strukna medhårs. Själv blev jag kraftigt limiterad men fick någon dag senare ett mail där jag erbjöds 100% upp till 1000kr pga Premier League-starten. Satte in 1k och använde koden, men fick ingen bonus. Pratade med kundtjänsten som då hävdade att ett fel hade begåtts och att jag var på deras "no promotion"-lista.

Jag argumenterade då att de hade lurat mig att sätta in pengar med falsk marknadsföring, bonuserbjudandet innehöll ju mitt namn och allt, så jag hade svårt att se hur de kunde kalla det hela för ett ärligt misstag. Killen i chatten erbjöd sig i alla fall att återbetala min insättning utan att jag behövde omsätta något, vilket jag till sist motvilligt accepterade.

Dagen efter får jag ett mail från Bet365 om hur jag hade satt in pengar för att direkt ta ut dem, och de tyckte det tydde på pengatvätt. De skulle låta det gå för denna gång, men nästa gång skulle jag minsann åka på en straffavgift, och jag skulle vara glad att jag inte fick det denna gång med.

Mao; skitbolag :rant:

Sonny 2011-09-07 21:09

Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?

Boone 2011-09-07 21:18

Citat:

Ursprungligen postat av Sonny (Inlägg 139374)
Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?

Jag får vinna max 120 kr, marknad spelar ingen roll. :smoke:

DamageINC 2011-09-07 21:51

Citat:

Ursprungligen postat av Sonny (Inlägg 139374)
Om man blir limiterad på Bet365, hur mycket brukar ni få satsa då? Är nyfiken därför jag skulle själv uppleva det som en ganska stor förlust att bli limiterad där.

Gör de skillnad på stora marknader och små marknader i så fall, eller har de ett fast belopp när de limiterar?

För mig spelar marknad roll. På små marknader rör det sig ofta om att jag får vinna 22-55 kronor typ, men på PL rör det sig kanske om 700kr.

sirmicke 2011-09-07 22:09

Citat:

Ursprungligen postat av BlackCobra (Inlägg 139285)
Beror på vad det för bonus sirmicke. Du har säkerligen fått ett brev på bet365 och även ett email om hur du ska göra får att kunna ta ut bonusen. vissa spel måste omsättas 3 gånger på livespel osv men de flesta är väl bara omsätt tre gånger så kommer pengarna från bonuskolumnen till uttagbartkolumnen :)

och ja, antingen sätter du 150 kr på ett spel eller 50 kr på tre spel eller 3 kronor på 50 spel osv. den ska bara omsättas och det brukar väl vara standard med tre gånger bonusen har jag för mig.

Tack Cobris!

Det jag mest undrade var vilka pengar jag spelade med.
Men efter satta bet så ser jag att de 50 lojalitetsbonuspengarna nu är borta.

Trodde typ att jag måste spela bort alla mina pengar innan jag kunde komma åt bonuspengarna :whoco5:



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved