Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Speldagböcker (https://www.sharps.se/forums/speldagboecker/)
-   -   db22cb-NHL med funderingar och diverse-NHL (https://www.sharps.se/forums/speldagboecker/19057-db22cb-nhl-med-funderingar-och-diverse-nhl/)

db22cb 2014-01-12 11:23

db22cb-NHL med funderingar och diverse-NHL
 
Hej,

Nu är det dags för att ta tag i saker. Mest är detta menat att diskutera NHL och kanske lite betting på fotboll. I första hand skriver jag detta för att själv kunna hålla reda på mina tankar och potentiell utveckling. Alternativ feedback från läsare och hjälp till och från är ren och skär bonus.

Själv är jag arbetslös/studerande/lärarvikarie, som med stort intresse letar efter ett vinnande spel. Ofta hittar jag vägar och ideér som jag tror är vägvinnande, som senare kraschar eller iaf naggas lite i kanten. När det gäller hockey i NHL har jag däremot hittat ett ganska bra flyt och plussar i det längre loppet, än så länge...

Genom studier och allmänintresse använder jag statistik för det mesta när jag tar mig an spel. Självklart slänger jag ofta pengar i sjön när jag tittar på Tottenham och live-spelar, men jag börjar växa ifrån det som tur är. När det gäller olika system och liknande börjar jag mer och mer förlika mig med idén om att det inte funkar så med spel. Eller som Milton Friedman lär ha sagt, "there are no free lunches". Att tippa serier och liknande förstår jag mig helt enkelt inte på.

När det gäller statistik i övrigt har jag provat på två program utifrån, Soccerstorm och en excel-kalkyl från soccerwidow. Om någon annan har synpunkter på denna programvara så är jag mycket nyfiken på era reflektioner! Själv gillar jag soccerstorm som influens men inte som rekare i den mån att jag tippar vad soccerstorm säger. Excel-kalkylen från soccerwidow köper jag inte alls.

Jag har mycket mer att skriva om statistik och spel, men det återkommer jag till vid senare tillfälle. Först ut så har vi ett system som med NHL som jag ska länka till nedanför i ett spreadsheet. Detta stystem börjar alltså idag, och ska bli spännande att följa. Jag har testat detta 'torrt' från den åttonde Januari till den tolfte. Hade vi då haft en kassa på 1000 kronor så hade den idag legat på 2126 kronor. Alla spel spelas på Pinnacle. Huruvida denna utveckling är en 'fluke' återstår att se.

På återseende och All the best

https://www.sharps.se/spreadsheet/29267



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved