Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Tänkarhörnan (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/)
-   -   Den stora oddsjägartråden (Marathon) (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/17278-den-stora-oddsjaegartraden-marathon/)

Galeocerdo cuvier 2013-08-21 07:52

Den stora oddsjägartråden (Marathon)
 
Som många kanske är medvetna om så är Marathons oddssättare fruktansvärt dåliga, tittar man på oddshistoriken på många spel så ser man hur de öppnat ett spel på kanske 4.00 som nu står i 2.50 gånger pengarna hos majoriteten av bolag inkl. Pinny och kanske 2.60 hos Marathon.

Problemet är såklart att se dessa utstick innan de börjar droppa. Jag såg dessa när Marathon släppte sina NHL-odds före alla andra bolag, men jag ser de inte i andra sporter eftersom jag inte kan andra sporter/ligor.

Tanken är alltså att spela på Marathons löjligt felaktiga utstick så länge man inte är limiterad.

Ett sätt är ju att jämföra Marathons odds med mer normala bookies som Bwin, som också ofta öppnar tidigt. Dock har Bwin och många andra så dålig utbetalningsprocent att de ändå hamnar under Mara på alla utkomster i en match, så ofta hjälper det inte. Mot Pinny är det ju dock lätt att se, men när Pinny öppnar så droppar Marathon direkt.

Så, om ni ser något dumt utstick Marathon gör så rapportera gärna här. Saken är ju den att jag inte vet när Marathon släpper sina odds till respektive ligor, NHL brukade de släppa 2-3 dagar innan men vissa fotbollsmatcher kan släppas veckor innan, andra dagar och några månad/er.

Galeocerdo cuvier 2013-08-21 08:04

Jag har själv spelat på ett par Bundesliga-matcher som spelas kring den 31 Aug -1 Sep. Har uppfattat värde (mer eller mindre) i spelen enligt analys av hur andra bolag öppnat, får se om jag "tänkt" rätt när matcherna spelats. Sedan krävs det såklart ett sjukt mycket större sample än 5-6 matcher, men man bör ganska snabbt få sig ett hum.

B. Moenchengladbach FT @ 2.2
Braunschweig +0.5 @ 2.1
Wolfsburg FT @ 2.1
Augsburg FT @ 3.3
Schalke +0 @ 1.98
Hoffenheim FT @ 3.6



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved