Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Tänkarhörnan (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/)
-   -   Varför bara trav? (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/20519-varfoer-bara-trav/)

sirlarsson 2014-05-20 23:47

Varför bara trav?
 
Sitter och undrar varför det bara är trav på forumet? Har inget emot trav och har själv börjat intressera mig för det rejält sen jag började hänga här mer frekvent. Det finns extremt mycket bra kunskap här på travbiten så jag förstår att forumet är lockande.

Men andra sporter då? Helt dött i alla andra trådar, känns som det skrivs 5 inlägg per dag som inte rör travet. Hur har ni på forumet tänkt att få igång alla andra sektioner på forumet? Just nu finns det mer eller mindre inget som lockar någon att signa upp för annat än travtips.

Lite synd då man vill åt mångfalden, särskilt när sidan inte är nischad mot en sport.

Bara en tanke... Fyll på, ordet är fritt.

KP 2014-05-21 07:27

Vad jag har märkt under de åren Sharps existerat är att trav går att diskutera. De andra sporterna blir rätt så monotona ur diskussionssynvinkel. Med nya versionen av Sharps hoppas vi kunna lösa den biten, och planerad release är inom några månader.

Våra medlemmar/besökare är ute efter att läsa/skriva spelförslag och eventuellt kommentera någons spelförslag om de har något att inflika. De är inte ute efter att diskutera hur utgången mellan Lag A - Lag B kommer att resultera i. Med ett forum som grund så blir det rätt så svårt att koda in dessa bitar utan varje medlem måste starta likt en tråd. Även modellen med att skapa rekar är inte optimal.

Den nya sidan kommer att centreras kring ett modernt och responsivt spreadsheet med liveresultat och även möjlighet att kommentera sina spel direkt i sitt sheet och få fram dessa på en lista.

Vi har valt att lägga ner vår tid och kraft på den nya sidan som är egenkodad och därför så har den nuvarande blivit lite hängande med de brister som finns. Vi tror att bara ni har tålamod så kommer den nya bli kanonbra med sporten åter i fokus.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved