Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Tänkarhörnan (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/)
-   -   Jämföra med Betfairs odds och vinna? (https://www.sharps.se/forums/taenkarhoernan/31605-jaemfoera-med-betfairs-odds-och-vinna/)

hehe100 2018-03-02 11:32

Jämföra med Betfairs odds och vinna?
 
Läste nyligen nånstans (i nån äldre tråd) att Betfair har korrekta odds och att så länge man får odds som erbjuder högre än Betfairs så är det EV+ i längden.

Detta låter för bra och för enkelt för att vara sant. Stämmer verkligen det? I så fall är det enda man behöver göra är att hitta (värde)odds som är högre än betfairs vilket inte är så svårt. Hittar liksom massor (dnb, dubbelchans etc) i de stora ligorna...

Och om det stämmer, hur många % större skulle ni säga är att rekommendera? Om jag ex hittar 2.20 på Unibet och det är 2.10 på Betfair är det ca 5% högre på Unibet. Är det värt att satsa på ett spel när det så "små" skillnader som 5 % mer eller skulle ni vilja ha 10 % eller högre odds?

Bästa hälsningar

Thomas

mwickholm 2018-03-02 12:01

Det är väl spelbörsen och inte Betfair Sportsbook du tittat på? På spelbörsen är det direkt marknaden som styr oddset, medan på spelbolag måste någon höja och sänka oddsen. På så sätt är väl spelbörserna de med rättast odds.Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved