Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-15, 19:35   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tennissäsongen + Australian Open 2017


Inför tennissäsongen 2017

Tennissäsongen 2017 känns väldigt intressant då det kan vara på gång med lite generationsskifte i toppen av tennisvärlden. Federer, Djokovic, Nadal och Murray har i mer än 10 år varit dominanta i tennisvärlden och innehaft topplaceringarna på rankingen men saker och ting är inte längre som vanligt.

Federer börjar bli till åren och har haft stora skadeproblem senaste säsongen vilket gör att han dalat kraftigt på rankingen och frågan är om han kan komma tillbaka igen med sin höga ålder?

Nadal har varit skadad i många år men kämpar sig kvar inom tennisen, dock en bit ifrån toppen av rankingen och spelet är inte i närheten av det som Nadal presterade när han var som bäst. Känslan är väl tyvärr för Nadals del att hans många tunga skador, främst på knäna, kommer innebära att han inte kan ta sig tillbaka till toppen igen.

Djokovic har varit dominant i flera år nu men tappade rejält mot slutet av 2016 säsongen. Djokovic har länge saknat en stor titel vilket är grand slam turneringen i på gruset i Paris, Roland Garros men han lyckades vinna den titeln under 2016. När den titeln var bärgad så har Djokovic vunnit allt och en viss mättnadskänsla kanske infann sig hos Serben som var ganska klen under slutet av 2016, med hans höga mått mätt ska väl dock tilläggas. Det hela innebar att han tappade första platsen på världsrankingen för första gången på 122 veckor. Kan Djokovic som vunnit allt hitta motivationen igen till att bli världsbäst eller börjar fokus finnas på andra saker som familj och liknande?

Andy Murray är numera den spelaren som är rankad som nummer 1 i världen då han till skillnad från Djokovic avslutade 2016 otroligt starkt. Murray vann både Wimbledon och OS i Brasilien innan han sedan avslutade säsongen med att vinna 27 raka matcher som gjorde Murray till världsetta för första gången eftersom han hela tiden haft Djokovic, Nadal och Federer som tuffa motståndare i toppen. Murrays instabila psyke kommer alltid vara ett orosmoln för honom men så som han spelade i slutet av 2016 i kombination med att tuffaste motståndarna samtliga verkar vara på nedgång så kanske Andy kan hålla fast vid förstaplatsen under 2017?

Det finns även ett gäng med tidigare top 10 spelare som man har känslan av att det bara blir sämre för och dom tappar på rankingen. Jag tänker på Ferrer, Gasquet, Tsonga, Berdych, Verdasco, Simon med flera som alla börjar bli lite till åren och tappar mer och mer.

Således bör det finnas utrymme för lite yngre spelare att blanda sig in i världstoppen nu när en del av gamla dominanterna börjar hänga på sista versen. Vilka kan komma starkt under 2017?

Det fanns tre yngre spelare som redan under 2016 visade framfötterna.

Dominic Thiem spelade lysande stora delar under 2016 och klättrade faktiskt upp på top 10 då han slutade året som världsåtta. Kan Thiem fortsätta utvecklas så är han den unga spelaren som har störst chans att slå sig in i den absoluta toppen.

Nick Kyrgios har en otroligt hög nivå men ett alldeles för dåligt humör vilket förstör för honom. Kapaciteten finns hos denna unga stjärnan men jag tror inte det finns någon som kan få ordning på hans humör och det kommer hindra honom från att bli bäst.

Yngre brodern Zverev, Alexander kom också starkt under 2016 och visade att han kunde mäta sig med dom allra bästa i flera matcher. Zverev är endast 19 år gammal och lär fortsätta utvecklas vilket bör innebära att han kan klättra sig upp till en hög plats på rankingen under detta året.

Martin Del Potro går inte under kategorin unga spelare men han är en spelare som kan blanda sig i toppen efter många tunga år av skador. Under slutet av 2016 fick vi se vilken nivå Del Potro kan hålla och kan han bara hålla sig skadefri så lär han slå sig in i top 10 igen.

Sverige är en gammal stormakt i tennis men tyvärr är det riktigt illa för Sverige numera. Sedan Söderling la av för några år sedan så har det inte alls varit bra för Sverige och våra största hopp står till bröderna Ymer som ändå är långt långt långt ifrån att vara med i toppen på rankingen. Förhoppningsvis kan bröderna utvecklas så vi får se en del svensk tennis på ATP nivå denna säsongen.


Det känns som 2017 kan bli ett riktigt spännande tennisår då det förhoppningsvis kan vara fler spelare som blandar sig i toppen. Det kan innebära att det blir lite öppnare i dom allra största tävlingarna istället för att samma spelare dominerar som dom gjort under många år.

Vilka är era tankar och funderingar kring kommande säsong? Vilka spelare kommer klättra på rankingen och vilka tappar?




Australian Open 2017

Inatt drar tennissäsongen igång på riktigt när årets första Grand Slam turnering startar på andra sidan jordklotet. Säsongen har varit igång ett par veckor men det är mest för att förbereda sig inför denna stortävlingen så det är nu säsongen startar på allvar.

Favoriterna till segern är herrarna som är klart i toppen av världsrankingen Andy Murray och Novak Djokovic som båda har dubbelt så många poäng som den som är trea på rankingen vilket är ett ruskigt stor försprång. Båda dessa herrarna står kring 2.50-2.60 till slutsegern men det känns ofta mer öppet så här tidigt på säsongen där man inte vet var alla spelarna står formmässigt.



Det finns såklart mycket intressant så här inför turneringen och jag vill lyfta fram ett par saker som jag tror lite på.



Spel Nr1:

Grigor Dimitrov når åttondelsfinal @ 1.75 (sportingbet) ... Insats: 6 Units

Motivering

Dimitrov är en spelare som senaste åren setts som en arvtagare till storheterna i toppen men han har inte riktigt nått den nivån som alla trodde utan han har nosat strax utanför top 10 mest hela tiden. Kanske kan han i år ta nästa kliv nu när utrymme finns i toppen?

Dimitrov inledde denna säsongen lysande när han vann turneringen i Brisbane genom att slå idel bra motståndare. Han vann kvartsfinalen mot 8:an på världsrankingen Thiem, semifinalen vann han mot 3:an Raonic och finalen mot 5:an Nishikori vilket är riktigt imponerande.

Sportingbet erbjuder 1.75 på att Dimitrov ska nå åttondelsfinal vilket innebär att han ska vinna 3 matcher och jag tycker det känns som ett bra spel. Säg gärna till om någon av er hittar bättre odds.

Dimitrov har en av första omgångens lättaste matcher då han möter O'Connel som är rankad 238:a i världen och har fått ett wild card till denna turneringen, han är utan tvekan för dålig för att kunna kvala sig in. Bör bli en enkel seger för Dimitrov här.

I andra rundan möter han antingen Chung eller Olivo och även här är motståndet väldigt enkelt för att vara en sån här stor turnering och Dimitrov ska inte ha några problem att vinna.

Sista matchen som han måste vinna för att vi ska sätta spelet blir förmodligen mot Gasquet i sista rundan. Gasquet är klart på väg neråt i karriären och tappar på rankingen.

Man måste gå lite händelserna i förväg för att kunna analysera ett sånt här spel och om allt går som det ska och inga superskrällar inträffar så blir detta spelet i själva verket att man får 1.75 på Dimitrov i matchen mot Gasquet i tredje rundan vilket känns mycket bra.

Senast dessa herrar möttes var under slutdelen av 2016 när Dimitrov vann 6-4, 6-4 på hardcourt vilket är samma underlag som vi har i Australian open. Inför denna matchen stod Dimitrov i ca 1.72 att vinna matchen. I dagsläget är Dimitrov i utmärkt form och lär inte behöva slita i sina första 2 matcher samtidigt som Gasquet bara blir sämre och sämre. Känns som Dimitrov ska ha mycket bra chanser att vinna minst 3 matcher.

Oddset på Dimitrov i en eventuell match mot Gasquet i tredje rundan lär vara lägre än 1.75 vilket gör att vi kan sitta på ett riktigt bra odds i den matchen genom att plocka detta spelet redan nu. Går säkerligen att trejda ut för er som är intresserad av sådant.

Tyvärr för Dimitrov så blir en eventuell kvartsfinal mot Djokovic där resan kan ta slut men fortsätter bulgaren spela som han gjort i inledningen av detta året så kanske han kan störa även Djokovic om han går dit!


Spel Nr2:

Dominic Thiem når kvartsfinal @ 3.40 (unibet) ... Insats: 2 Units

Motivering:

Jag tycker även att det är ganska bra värde på världsåttan Thiem som rankas som Nr13 på oddslistan sett till chanserna till att vinna turneringen vilket kanske känns lite orättvist.

Thiem spelade otroligt många turneringar förra säsongen och hade ett galet tufft schema vilket gjorde att den väntade reaktionen kom i slutet av året då han tappade lite. Han lyckades ändå sluta året som världsåtta vilket är mycket bra och efter lite vila så ska han nu kunna vara redo att ta nästa steg.

Om allt går som det ska så stöter han på Lopez i tredjerundan där jag tycker Thiem har klart övertag. Sedan blir det troligen Goffin i åttondelsfinal där jag också rankar Thiem högre.

Unibet erbjuder 3.40 på att Thiem ska gå till kvartsfinal vilket känns som ett bra odds. Sportingbet har 1.44 på att han ska nå åttondelsfinal och jag tycker det är alldeles för stor skillnad på dessa oddsen där det bara krävs 1 seger mer, troligen mot Goffin för att också få in 3.40 spelet. Thiem har en otroligt hög kapacitet och jag tror han har goda chanser att fortsätta leverera på top 10 nivå denna säsongen när han nu bör vara utvilad och fräsch igen.

Samma här, går Thiem till åttondelen vilket han bör så kan man trejda ut detta spelet med riktigt bra vinst!





Säg gärna till om ni hittar bättre odds på spelen ovan, inte så lätt att hitta alla oddsen för såna här spel.

Vad har ni andra för tankar inför säsongen i stort och för årets Australian open? Dela gärna med er här i tråden så kan vi få igång lite tennissnack!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+10), Seebbo (+15), kisumu (+20), Pricehunter (+20)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-19, 11:06   #2
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Djokovic åker idag ut redan i andra rundan när han förlorar mot Istomin som stod i ca 25 gånger pengarna i den matchen. Ännu ett tecken på att storhetstiden är över som jag skrev om?

Dimitrov är framme i det förväntade mötet med Gasquet som jag trodde. Man kan få 2.37 på Gasquet som bäst i skrivande stund hos bet365 som har Dimitrov som 1.57 favorit. Vägen till titeln blev också genast mycket lättare för Dimitrov och herrarna på den halvan av lottningen nu när Djokovic åkte ut. Istället för Djokovic i en eventuell kvartsfinal så får vinnaren här möta antingen Carreno-Busta eller Istomin vilket såklart känns otroligt myckt skönare på förhand än Djokovic. Så här lätt väg till semifinal kunde inte Dimitrov ens drömt om och frågan är bara om han tar chansen?


Thiem är på väg att krossa Thompson i andra rundan och om han tillslut vinner skulle det ge honom en match mot en oväntad motståndare i tredje rundan i form av Benoit Paire. Tror Thiem är ganska bekväm med denna matchupen då dessa spelarna är ganska lika bara det att Thiem normalt är mycket bättre på allt. Skulle Thiem möta t.ex. Lopez så blir det två ganska olika spelstilar som mötts vilket kan ställa till mer problem. Sedan blir det antingen Karlovic eller Goffin i kvartsfinalen om Thiem kan gå dit och då har vi 3.40 på Thiem i en match där han förmodligen kommer vara favorit.


Ingen annan som har några tennistankar alls här på forumet?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ttsuper (+5)

Senast redigerad av Lazlo den 2017-01-19 klockan 11:07.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-22, 11:50   #3
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Då är även andra favoriten ute när världsettan Andy Murray i natt åker ut redan i åttondelsfinalen mot äldre brodern Zverev, Mischa. Det är ännu en superskräll som gör att det känns ganska öppet och roligt inför avslutningen av australian open.

Båda storfavoriterna på förhand åker ut innan kvartsfinal vilket är en stor skräll och om man trodde på lite underdogs enligt oddsen på förhand så sitter man i en bra sits nu.

Utav dom senaste 16 finaldeltagarna så är 15 stycken Djokovic, Murray, Nadal eller Federer. Kanske kan vi få en final med lite nya namn i år? Nadal och Federer är ju fortfarande kvar dock. Federer har imponerat en hel del då han slog Berdych 3-0 och precis nu vann han mot Nishikori så kanske är han tillbaka ändå? Nadal har en otroligt svår väg till finalen dock så jag tror mer på Federer av dessa två.

Raonic och Wawrinka får väl gälla som favoriter då dom är toppseedade av spelarna som är kvar men det kan ju även bli vår heta Dimitrov som når hela vägen? Eller kan någon av jättedödarna Zverev eller Istomin fortsätta skrälla och vinna allting som oseedad spelare?

Någon som har några funderingar och tankar?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-22, 14:56   #4
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg

Någon som har några funderingar och tankar?
Nä, men jag läser gärna dina
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-25, 06:06   #5
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 676
Standard

Kul att du startar tennis-tråden igen! Jag kommer bidra med lite tankar när jag har tid och hittar något :P
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Pricehunter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-01-27, 08:28   #6
 
Reg.datum: jul 2016
Inlägg: 161
Sharp$: 435
Standard

Snyggt spel på Dimitrov, hade du mer spel på honom?
DonYolo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-09-27, 10:59   #7
 
Reg.datum: nov 2017
Ort: Sthml
Inlägg: 4
Sharp$: 16
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av DonYolo Visa inlägg
Snyggt spel på Dimitrov, hade du mer spel på honom?
I did not see that coming!
h4nn3sd4m4n är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td