Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Trav & Galopp (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/)
-   -   V75 Solvalla 16 aug (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/29600-v75-solvalla-16-aug/)

olle 2017-08-10 09:29

V75 Solvalla 16 aug
 
Efter helgens dubbla V75or bara två vilodagar för V75 älskarna innan det är dags för extra V75 på Solvalla med jubileumspokalen.

Bara korta kommentarer om V75 loppen då det ännu inte finns någon spelinformation och spåren inte lottats.

V75-1

Ahlsell Legends med gamlingar som kör. Stig H Johansson brukar vinna detta lopp och ser bra ut i år med då han kör egentänade Antonio Tabac. Hästen var senast ute mot bl a Tobin Kronos och Galactica i Eskilstuna. Lättare emot här.

Främsta motbudet är väl Malkin N O. Exceptional Boko har inte startat på ett tag.

V75-2

Final av diamantatoet. Många bra hästar med. Hur är statusen på Kash Brodda ? Stor favorit senast men inte startat nu på en månad. Torskade spelad till 16 för 10 mot 13 oddsaren Raise Broline sist. Den är också med här.

Var lite snack om Brokad Brodde i lördags, men den kunde inte utmana Highspirit mfl.

Gunnel Palema bra senast. Trivs på Solvalla.

Björn Goop har två intressanta med i O M Dont Cry och Mellby Dashing. Mellby Dashing körde Goop snyggt med vid vinsten senast på Axevallaq. Det var många som svor då att inte Snow Angel hann fram, men MD behöver inte skämmas för segern.

V75-3

Här ser det upplagt ut för Frode Hamres stjärna Waffle Cone om bra spår. Möter inget blodigt motstånd ser det ut som.

V75-4

EM för ston. Blev en härlig duell i fjor mellan Anna Mix och Some Summit. Tyvärr kan inte Veijos supermärr vara med i år.

Ser ut att stå mellan Anna Mix, Shadow Gar, Your Higness (om hon inte är slut) och kanske In Toto Sund.

V75-5

Big Noon pokalen för tre och fyraåringar. Tycker spontant inte att det är något vidare lopp. Treåringarna 20 meter före fyraåringarna inte de bästa. Ställer Stefan Melander i ordning Milligans School borde det vara vinnaren.

Kanske Hesoid på startvolten värst emot med några lopp i kroppen, men har väl inte mött några värstingar direkt Norrland, inkl finalen senast.

V75-6

Dagens höjdare. Vilket fantastiskt lopp. Här skulle man kunna skriva 10 sidor om hästarna. Spårlottningen blir viktig. Det är väl tre som sticker ut något alldeles extra. Readly Express, dominanten i fjor, Twister Bi som vann Oslo GP och såg riktigt taggad ut senast i Åbergs samt Cruzadon som kan hur mycket som helst en bra dag.

V75-7

Avslutningen inte lika vass men några intressanta hästar. Om inte General Biancos insats Åbergskvällen var en tillfällighet ser det öppet ut. Är den lika bra igen som i starterna innan måste det vara toppchans.

Spiken64 2017-08-10 18:23

Solvalla måste ta tag i banan nu och den är under all kritik när det kommer regn på den.Solvalla kan få en tuff höst och sånt är inte direkt omsättningshöjande om det bara blir lervällingar där.

flaque 2017-08-10 20:49

Startlistan till Jubileumspokalen

Jubileumspokalen, 2140 auto:

1 Workout Wonder – Tommi Kylliäinen
2 Readly Express – Jorma Kontio
3 Donatomite – Kenneth Haugstad
4 Bottnas Commandeur – Sandra Nordemo
5 Twister Bi – Christoffer Eriksson
6 Tjacko Zaz – Erik Adielsson
7 Day or Night In – Johan Untersteiner
8 In Vain Sund – Ulf Ohlsson
9 Tango Negro – Peter Ingves
10 Cruzado dela Noche – Johnny Takter
11 Galactica – Lars-Åke Söderholm
12 Tobin Kronos – Örjan Kihlström

olle 2017-08-10 21:08

Ser väl inte ut som årets mest spelintressanta V75 omgång på förhand. Flera starka spikar på förhand och flera ojämna lopp.

Manprinsen 2017-08-10 21:17

Blev mer eller mindre öppet mål för Readly Express efter spårlottningen.

1William 2017-08-10 22:00

Citat:

Ursprungligen postat av Manprinsen (Inlägg 538955)
Blev mer eller mindre öppet mål för Readly Express efter spårlottningen.

Lycka till.

Spiritus 2017-08-10 22:25

Betel Am i sista var överraskande positiv i ett ramlopp på Solänget förra tisdagen. Lågt tempo på loppet, men den gick i dödens och var bara en halv längd bakom stallkamraten Nahar och före härdade guldhästar. Bra läge nu, och som Olle påpekar blir det intressant att se huruvida senaste insatsen av Generaal Bianco var en tillfällighet eller ej.

mocka 2017-08-10 23:08

Kul omgång som kan ställa till det för favoritspelarna. Sportsligt håller det ruskigt hög kvalitet för att vara en vardag.

olle 2017-08-11 15:45

Lite intressant info att beakta

- Love Dancer i avd 1 har årsdebuten avklarad. Då skor och öppet huvudlag. Nu blir det barfota runt om och helstängt. Intressant på Love You avkomma och kusken är till skillnad från flera i detta lopp ännu ingen före detta kusk.

- avd 2 vidöppen. Tro Lo Lo nu barfota runt om och troligen bike.

- i avd 3 blir Waffle Cone jättefavorit, men har under pluggandet idag fått på radarn att J Riordan ska testa Vanquish Kronos barfota runt om för första gången. Mycket intressant.

- Twigs Voice i avd 4 ska troligen tävla barfota runt om nu. Mycket intressant då den gör det väldigt sällan. Häst som kan blixtra till med toppinsatser.

- Stefan Melander pratar om att rycka skorna på Milligans School, men varnar för galopprisk i avd 5. Tidig info från det stallet bäst att ta med en nypa salt dock.

- Workout Wonder ska tävla barfota runt om i jubileumspokalen . Det gjorde den inte i Hugo Åbergs. Timo Nurmos är orolig för regn på onsdag. Han säger att solvallas bana blir rena katastrofen då och att det kan bli skor runt om på Readly Express om så blir fallet.

- General Bianco blir jättefavorit. Agerade konstigt senast säger tränaren och ska nu köras i ryggar. Intressant att Reijo L aviserar bike på Oakie.

Kommer säkert ytterligare intressant info då det är 5 dagar kvar.

hugotheboss 2017-08-13 18:40

Citat:

Ursprungligen postat av Spiken64 (Inlägg 538925)
Solvalla måste ta tag i banan nu och den är under all kritik när det kommer regn på den.Solvalla kan få en tuff höst och sånt är inte direkt omsättningshöjande om det bara blir lervällingar där.

Ja och på onsdag utlovas mängder med regn från sen eftermiddag och framåt. Blir att följa loppen innan V75 så man vet om det är lönt att lira ö h t.

Cleon_9 2017-08-14 09:51

Citat:

Ursprungligen postat av hugotheboss (Inlägg 539443)
Ja och på onsdag utlovas mängder med regn från sen eftermiddag och framåt. Blir att följa loppen innan V75 så man vet om det är lönt att lira ö h t.

Verkar inte lika illa nu vad jag kan se. Bara hoppas att det håller sig. Riktigt rolig omgång som är värd att klara sig utan regn.

hugotheboss 2017-08-14 11:32

Citat:

Ursprungligen postat av Cleon_9 (Inlägg 539452)
Verkar inte lika illa nu vad jag kan se. Bara hoppas att det håller sig. Riktigt rolig omgång som är värd att klara sig utan regn.

Ja verkligen trist om det skulle bli mer fokus på regn och dålig bana än på sporten. Vis av erfarenhet av vädertjänster så vet man väl runt 18 hur det blir egentligen. Håller tummarna för ett väl fungerande Valla!

dingo1337 2017-08-14 14:17

Håller på med pluggandet för fullt till onsdagens omgång och jag känner mer och mer för att Twister Bi bara vinner! De tre sista loppen Twister Bi har gjort alltså. För tre starter sedan: Vann Oslo Grand Prix före hästar som Aubrion Du Gers, Volstead, Lionel, Dante Boko m.fl.. Två starter sedan vann han återigen storlopp i Norge före DD's Hitman, Carabinieri, Saveur, Lionel, Oasis Bi.. Alla de här hästarna är motstånd som Readly Express aldrig har fått lukta på ännu som förutom i förra starten där han fick överta ledningen av Piraten bara har mött sina jämnåriga. För att inte tala om senaste loppet Twister Bi gjorde när han sprang på 1.08,4(!!) från ledningen i högt tempo hela vägen bara slagen av propulsion och smygkörde Ringostarr Treb. Om procenten står sig någorlunda likt dagens (Readly 52%, Twister 18%) så kan jag inte göra annat än att spika, åtminstone spela utgång. Twister Bi borde komma förbi Readly i starten och om Readly då vinner från dödens...? Då är det snack om en häst som ska kunna vinna PDA! De krux jag har hittat i mitt badkar ännu är om de tre hårda loppen kan ha satt sig lite i kroppen och om Workout Wonder (som ska gå barfota) öppnar på sitt bästa och får för sig att svara ledningen... Men har finnen någon som helst koll så borde han nöja sig med ryggen på Twister Bi.

Shizznit 2017-08-14 14:41

Citat:

Ursprungligen postat av dingo1337 (Inlägg 539464)
Håller på med pluggandet för fullt till onsdagens omgång och jag känner mer och mer för att Twister Bi bara vinner! De tre sista loppen Twister Bi har gjort alltså. För tre starter sedan: Vann Oslo Grand Prix före hästar som Aubrion Du Gers, Volstead, Lionel, Dante Boko m.fl.. Två starter sedan vann han återigen storlopp i Norge före DD's Hitman, Carabinieri, Saveur, Lionel, Oasis Bi.. Alla de här hästarna är motstånd som Readly Express aldrig har fått lukta på ännu som förutom i förra starten där han fick överta ledningen av Piraten bara har mött sina jämnåriga.

Och Twister Bi vann spårlotten och fick ett mycket bättre spår än Readly Express... dock är Readly en undantagshäst, och det är svårt att veta några gränser för den innan den gått på pumpen åtminstone en gång. Svårt, men det känns som att man måste ta ställning.

Fagerdahlen 2017-08-15 13:45

Kör Twister Bi barfota runtom är han livsfarlig.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved