Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Trav & Galopp (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/)
-   -   V4 Dannero (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/33129-v4-dannero/)

travanalys 2018-07-16 00:16

V4 Dannero
 
Intressant omgång där jag tror man kan fälla de stora favoriterna. Eller gör i alla fall ett försök. Fast tycker egentligen att det är svårt att uttala sig före skoinfon har kommit.

avd 1: Cameron dream tycker jag kanske är omgångens bästa favorit då han varit bra varje gång och härdats i tuffa gäng. Viktigt dock att han går barfota... Leonas santo vann direkt i ny regi senast efter 11 månaders vila även om starter på småbanorna är svåra att bedöma. Le chapeau vore intressant om den gick i jänkarvagn för första gången i år. Var ju enormt bra barfota plus jänkarvagn för ett par år sedan.

avd 2: New joker avgjorde från dödens i ett skräplopp på Hoting senast och såg väl inte superimponerande ut. Bedrövlig gången innan och även om han varit bra vid ett par segrar så känns det givet att gå emot. Peat chimney visade senast den mötte new joker att den inte är sämre även om det blev galopp halvvarvet från mål. Power broline imponerade i jänkarvagn senast och mycket intressant om den går så igen.

avd 3: Above all ås håller väl ledning och körs nog där när inte cocktail fortuna är med i loppet. Bra chans att leda runt om, om han slipper press. Voules vouz är mest kapabel men galopperat direkt tre senaste gångerna i voltstart och startat klart mest bakom bil. Eder bob är bra och borde också räknas trots kuskminus och snävt spår.

avd 4: Latino har varit jättebra men sprungit på sig snabba pengar och står tuffare inne nu. Senast han mötte arja balderina stod han 20 bakom och var ändå slagen av henne. Arja tror jag har toppform, satt fast senast och såg fin ut och 23,7 sista 1000 gången innan, borde leda länga här. Öppet lopp och jag streckar på en del.

Svårt att hitta en spik, får se om det klarnar när skoinfon kommer...



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved