Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-20, 23:57   #1
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 729
Sharp$: 9271
Standard

Travsnack med Sharps!


Dags igen.

Här har ni veckans avsnitt!

https://youtu.be/z1Z7wl3B_IE
__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-07-21, 18:45   #2
Super Moderator
 
Skaeggets avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Ort: Karlstad
Inlägg: 4 218
Sharp$: 8852
Standard

Vi har slarvat lite med sammanfattningen såhär i semestertider. Men nu kommer den igen:

V75:1 Här trodde vi Bålsta skulle ta spets. Den ströks. Vi upplevde Arraw Hoss som överstreckad. Tredje häst var IMPORTEDFRMDETROIT. Den galopperade strax efter start. Sen nämnde vi 2, 7 och 11. Kodonjo skulle inte vinna, det visste vi. Vi baissade också Victory Kåsgård på att Flemming låg riktigt lågt på den....jojo.

V75:2 Här baissade vi "Sås-hästen" (Galante Olandese) på risk för tappstart. Ist spikades Rushmore Face. Vi trodde heller inte att Rafiki Fri skulle ta sin första V75-seger. Det gjorde den. Så klart. Bakom trodde vi på Angie Simoni, Coffie U.N.G b.la....

V75:3 Här tog vi det säkra före det osäkra och tog alla. Vi tyckte Karl var en dålig spik då han är osäker. Tvekade på Harvey på stall- och kuskform. Här vann Goop med 11.

V75:4 Vi tog bort Southwind Feji på kupongen då vi tyckte att den inte levererat. Fel av oss. Vann väl med en läpp el två... Här hade vi veckans andra spik. 8 Stonewashd Diamant. Den ströks på lördag förmiddag. Vi baissade favoriten. Uppade Unique Juni. Noterades här att vi haft kaxiga spikar i programmet, som dessutom vunnit (håll i er).

V75:5 Vi trodde mest på Gomez (galopperade i första sväng. Sannolikt störd av 4). Sen hade vi ett flertal till. Däribland Roheryn.

V75:6 Vi tänkte nog att Urban Kronos var bäst, men att det skulle bli körning. Framför allt från Nobel Amok. Så då nämnde vi Trinity Lux och Zoko Lane som tänkbara samt Baron Gift. Vi lämnade Nobel amok och Linus Boy utanför. Zoko Lane vann till 1,22%!

V75:7 (Brace for impact) Vi hade svårt att köpa det stora favoritskapet på Call me Keeper. Här hade vi en annan rolig spik! Platon Face! Vi trodde OTP skulle ta spets och CMK hamna i dödens. Inte riktigt, men nästan. Men som Platon såg ut!

Hoppas nån ryggade iaf!
Ses nästa vecka!

//Skägget o Gotland
P.S. Vi levererade också en vinnare till söndagens V75. En ikkefavorit, så klart!
__________________
@skgget


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Skaegget den 2018-07-21 klockan 20:17. Anledning: Tillägg
Skaegget är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td