Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Trav & Galopp (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/)
-   -   V75 Kalmar (söndag 21/6) 16.20 - Snack, tips, idéer och lite tuppfäktning (https://www.sharps.se/forums/trav-galopp/42107-v75-kalmar-soendag-21-6-16-20-snack-tips-ideer-och-lite-tuppfaektning/)

AmaerildeRimfrost 2020-06-14 18:30

V75 Kalmar (söndag 21/6) 16.20 - Snack, tips, idéer och lite tuppfäktning
 
Själv är jag rätt på det men det blir likväl fel i det stora hela. Så nu är jag på en lång paus. Dvs, mer än tolv timmar. Egentligen längre men med tanke på att det är V75 i söder nästa helg så kan jag ju inte hålla tassarna borta antar jag.

Tänkte dra lite snabba och spontana tankar här innan jag blir påverkad av något annat. Sen har man en vecka på sig att korrigera och bygga något slagkraftigt!


V75-1: Måste nämna Fredrik Persson på hemmaplan här direkt i inledningen. Form på stallen och här en duglig häst från springspår. Nr 6 Earthquake Neo blir tidig hos mig. Även nr 1, 2 och 7 är tidiga och jag tror man överlever en del med den här fyrlingen.

V75-2: Lägsta klassen och Oscar L.A. med Joakim Lövgren blir nog stor favorit med all rätta. Jag vill dock ha med nr 8 Master Sea, trots uselt spår, då jag tror den har fartresurser för att kunna utmana. Kommer antagligen inte låsa på två här utan antingen spikar jag om procenten är rätt eller så kommer även nr 4 Elche med som borde bli en av de betrodda här. Innerspåret med Greger Fajersson och hästen G.K. Ursus blir väl draget här antar jag som kan rensa lite.

V75-3: Vem ska slå Double Exposure här? Perfekt startspår och den borde ha en del respekt med sig. Kan bli spik men jag kommer syna nr 3 Une Etoile Gar extra i sömmarna innan jag tar några beslut. Nr 2 Sharp Dream gjorde det bra senast men är väl huvudet lägre än de bästa här. Nr 5 Activated och nr 6 Wild Love är ju också bra hästar i Stoeliten men spår på utsidan av Double Exposure.

V75-4: Stayerlopp där jag kommer strecka på rätt många tror jag även om de starkaste till sist har knäckt de flesta. Men nr 1 Totti Face med gamle T Zackrisson kommer med åtminstone på startvolten. Antagligen fler då jag tycker ingen är riktigt chanslös här - allt beror på positionerna. Nr 7 Vagabond Bi gjorde det bra senast om än man kanske kunde krävt lite mer. Finns fler intressanta här också trots mellanvolten. varför inte Sheriffen med T Jonsson som en storskräll? Jag älskar Dragster och den kan svepa allt sista 300 meterna vid rätt löpning. Får hoppas den stannar kring 5%. Nr 13 Pacific Face blir mitt förstastreck dock och den borde bli hyfsad favorit här. Nr 14 Mack Dragan visar lite form igen och kanske vinner snart trots att jag oftast ratar den och tycker den är klart överskattad.

V75-5: Kalmarsundspokalen är ett djävulskt getingbo och jag har faktiskt inga direkta tidiga tankar här. Ingen chanslös här inte och den som rankas sist blir nr 9 Monark Newmen pga spår. Här blir det att verkligen plugga, jämföra lopparkiv sinsemellan och lyssna på tränare och kuskar.

V75-6: En liten varning för nr 8 Sevilla som blixtrade till från ingenstans senast. Kan den överraska här trots spår 8? Nr 12 Norton Commander är väl bästa hästen här men spåret kunde ju blivit bättre. Nr 3 Hill Street ratade jag senast men nu är spåret mycket mer lockande och bör vara tidig i ranken. Silverdivisionen är inte mycket enklare att bena ut än guld (V75-4). Dock tycker jag alla mellan 1 och 6 är intressanta här. Snabba sommarbanor och bra positioner är viktigt.

V75-7: Nr 2 Sobel Jasmine rankas ner trots bra spår. Skor runt om nu och det kommer nog inte räcka mot den här omgivningen i en riktigt bra klass 1. Jag tror jag kommer lägga mina ägg i korgen där nr 10 Zodic Dany Grif startar. Barfota runt om nu och var tvåa med skor senast bakom Volare Gar. Vågar man sitta med den ensam här från bakspår? Är den huvudet högre än övriga? Jag tror det men det blir att gå igenom det här loppet extra noga innan man fattar några beslut.

Nu börjar nedräkningen till midsommar och sen vilodag och därefter en V75:a från Kalmar! Kämpa!

Efterhandaren 2020-06-14 19:46

Klassiska midsommartravet på Kalmar är ju alltid trevligt. Men med två dunderfavoriter känns det upplagt för jackpottstöld.
Första tanken är ju en beprövad och ibland vinstgivande metod men vi får se om jag står fast vid mina tidiga tankar.
Onsdagstankar lördagstankar
V75 1) 1 Ingo och 2 André Ward känns väl som lägesgynnade och ganska högklassiga Bronshästar. 8 Hobby de L’iton bör nog bevakas. Aron har form

V75 2) 4 Elche är väl ett måstestreck i som vanligt luriga klass 2.
2 Digital Crunch. Hanna från Halmstad hej. Hästen har gått bra hela våren 6 Oscar L.A. måste väl bevakas

V75 3) 4 Double Exposure är väl hästen att slå. Blir väl en 90% are.

V75 4) 3 Lucky Base måste bevakas men 7 Vagabond Bi är oxå en personlig favorit. 14 Mack Dragan

V75 5) 2 Västerbo Exact var helt grym senast men väger väl för lätt i Guld ? Eller ?
12 Tae Kwon Deo känns bortlottad men är både stark och snabb. Revanch för elitlopps debaklet. 1 Tycoon Conway Hall. Gamlingen är still going strong och distansgynnad

V75 6) En stentuff och öppen silverdivision. 3 Hill Street, 8 Sevilla, 9 Zip Di Girifalco, 10 Pastor Power, 12 Norton Commander och stänkaren 5 Secret Mission är en salig blandning av tidiga tankar men frågan är om det räcker ? Man At Work brukar jag missa när den vinner, kommer ju från finalvinst.

V75 7) 7 Velten Limelight. Äntligen ett bra spikförslag. Nästan i klass med Stoelit favoriten.

Piraten 2020-06-18 21:41

Rolig omgång där jag hoppas välta megafavoriten Double Exposure. Stoet är fenomenalt, men lever Une Etoile Gar upp till sitt kunnande bör det bli jobbigt att plocka ned denne. Jorma laddar vad som går och jag tror att han kan hålla ut opponenten sida vid sida. Örjan tar en lugn dödens, men vi vet hur fort Nurmos märr kan springa sista 700 och då kommer Double få svettas.

Sedan tror jag det kan smälla i guld. Tae Kwon Deo har spår tolv och det är tuffa papper. Även Disco Volante startar från bakspår och då ska det till klaff i de här sällskapen. Tycoon Conway Hall kommer laddas vad som går och håller han upp täten utan att det kostar för mycket kan han absolut rinna undan från spets. Det är inte samma häst nu som i fornstora dagar, men av intrycket att döma ifrån segern senast verkar formen vara på uppåtgående och han biter fortsatt ifrån sig bra i spets.

Mest intressant är dock hedershästen Lionel. Även jag har pratat om att ge upp honom vid det här laget, men här måste han bara streckas till 1%! Hästen har fått flera tuffa lopp i tuffa gäng och då vinner han inte längre. Det här är en medioker gulddivision och när han har ett avsevärt bättre läge än flera av konkurrenterna bör han bevakas tidigt. Antonsen har aviserat att det primära målet är att köra hästen i ryggar och förlita sig på att avslutningen biter bra. Det finns dock en risk att han hamnar utvändigt ändå, men löser det sig är han given.

Redéns Hill Street fick äntligen ett bra läge och här lär det vara påställt, oavsett vad stallet säger. Blir han trea eller bättre går han ur klassen och då gäller det att ta vara på chansen. Inför senast sade Redén att det skulle vara intressant att se hur fort han kan springa på innerspår, det tar jag med mig till den här starten. För att han inte var som bäst i den förra starten, det är givet. Men Örjan tog upp lite strax innan mållinjen för att hästen ska känna sig modig i nästa start.

...och så söndagsspiken där jag inte ändrat mig ännu, avdelning ett. Öppet lopp där mycket beror på vad som händer i starten. Ingo kan öppna bra och håller han upp innersniffen ska han ses med god segerchans. I en svår omgång kopplar jag nog grepp direkt och spikar. Formstark häst, härdad i klassen, bra läge!

hoola 2020-06-19 16:36

Jens Sjödèn V75 Kalmar söndag på Service Plays

mackpeter 2020-06-20 20:33

Jag måste stryka en av följande åtta streck för att få systemet att gå ihop. Vilken?

V75-6: 3,4,9,12
V75-7: 4,7,9,11

AmaerildeRimfrost 2020-06-20 20:42

Citat:

Ursprungligen postat av mackpeter (Inlägg 697245)
Jag måste stryka en av följande åtta streck för att få systemet att gå ihop. Vilken?

V75-6: 3,4,9,12
V75-7: 4,7,9,11

Zap di Girifalco pga skittråkigt spår och ska du ha sådana kan du lika gärna lite längre ner bland streckprocenten.

King of Everthing har ju lika tråkigt spår men gjorde en strålande insats senast där tempot hölls uppe. Kan nog bli tempo här också om Christoffer vill köra i spets och sen Velten Limelight utanpå. Då kommer både King of Everything och Zodic Dany Grif in i den här matchen!

tvablaa 2020-06-20 20:47

Kul men lurig omgång tycker jag även om det känns svårt att fälla Double Exposure. Tankar:
1: Börjar vackla kring Ingo när det är flera tuffa emot. Frågan är om inte Andre Ward kan vinna från dödens? Spelvärde lyfter Hobby men sågar Criterion som jag tycker känns given vid gardering.
2. Borde räcka långt med 5 och 6 som Sjödén skriver.
4: Klar fördel de längst bak. Speedy Face känns klart spelvärd men Dante har väl aldrig vunnit på V75 och jag känner mig aldrig trygg med Kolgjinis. För mig är Mack Dragan första strecket då det är bästa ekipaget.
5: Kul guldlopp där Gareth Boko ofta vunnit i mitt badkar. Tycoon tar väl spets och släpper inte över den här distansen. Marc Elias sätter sig sedan lugn i dödens om hästen går felfritt. Gillar ju Tae Kwon Deo men förstår inte riktigt hur den ska vinna. Vid gardering tar jag nog hellre Esprit Sisu och kanske Monark Newmen från rygg ledaren.
6: Var tidig inne på sos på Man at Work men förstår att ett inte är givet och att Hill Street är klart snabb ut liksom många andra. Svårt och dyrt vid gardering. Är inte så imponerad av Zap di Girifalco än och tvivlar på att Norton Commander vinner bakifrån.
7: Velten Limelight kan vara överlägsen, var ju inte så långt efter Don Fanucci senast. Gillar dock inte att spika i sista när det också finns vingelrisk. Bakom är 10 tidig och gissar väl också att PU valt Look Håleryd av en anledning.

Har någon koll på vilka Spelvärde spikar?

tvablaa 2020-06-20 20:49

Hade lämnat Charlock Wiking utanför utan att vara särskilt orolig

Citat:

Ursprungligen postat av mackpeter (Inlägg 697245)
Jag måste stryka en av följande åtta streck för att få systemet att gå ihop. Vilken?

V75-6: 3,4,9,12
V75-7: 4,7,9,11


AmaerildeRimfrost 2020-06-20 20:58

Citat:

Ursprungligen postat av tvablaa (Inlägg 697248)
Hade lämnat Charlock Wiking utanför utan att vara särskilt orolig

Trodde det var nr 10 han hade i sista! Ja, Charlock Wiking känns långsökt men samtidigt är det en sådan häst som är rätt bra och som jag hamnar fel på!

AmaerildeRimfrost 2020-06-20 21:06

Avdelning 7:

Kan Untersteiner ha en tanke här med Sobel Jasmin? Den är ju ruskigt kvick och det är väl inte så säkert att Zlatan Knick tar en längd där. Körning att vänta och Look Håleryd smyger med lite snyggt i andra ytter borde det väl bli.

Sen är ju frågan vad Velten Limelight gör. Untersteiner borde ju hellre vilja ha rygg här och borde släppa ner den framför sig. Zlatan Knick kan ju även spets, och vad händer då? Då sitter väl Velten Limelight i dödens. Lär inte bli så lugnt där utan ledningen eftertraktas?

Och får Velten Limelight ledningen hamnar Look Håleryd i dödens? Kan Sobel Jasmin smyga ut och ta positionen för att hjälpa Look Håleryd? Samtidigt känns det som att det kommer bli tempo på loppet och det gynnar ju de där bak vilka alla är dugliga men King of Everything och Zodiac Dany Grif borde ha lite bättre chanser pga bättre spår(?).

Själv är inte Look Håleryd med på min ram ännu. Hur ska den vinna loppet? Hittar inga loppscenario där den gynnas tillräckligt mycket.

Stekel 2020-06-20 21:22

Citat:

Ursprungligen postat av mackpeter (Inlägg 697245)
Jag måste stryka en av följande åtta streck för att få systemet att gå ihop. Vilken?

V75-6: 3,4,9,12
V75-7: 4,7,9,11

Jäkla bra fråga faktiskt. Vikingen borde sitta på minsta vinstchansen, men är ju mer streckintressant än alla andra också. Beror lite på hur resten av ditt system ser ut, Vikingen eller Velten. Funderar fortfarande på Velten och hur den ska komma till, kan bli att jag spikar den ändå.

Kocken14 2020-06-20 21:22

Förra veckan kom det inga rackarrökare men nu när det tävlas söder om dalälven är de självklara.

Avd 1-nr 12 Thengill som har Örjan i sulkyn och när 1,2 kör mot varandra så kommer Gubben i lådan och rensar som en 3% Tackar...

Avd 2- nr 11 Eye in the sky 0,5% Rikaste hästen van att vinna, jag tar med den på mitt system.

Avd 7- nr 8 Sevilla 4% grym form som med ett rygglopp i 3-4 ytter blir livsfarlig ssom storskräll sista 400 metrarna.

AmaerildeRimfrost 2020-06-20 21:24

Avdelning 5:

Hur är det möjligt att bena ut en vinnare här? Jag är ju inne på att såga bort Monark Newmen. Tycoon Conway Hall segade sig tillbaka som slagen in på upploppet när Monark Newmen. Gav en V6 till mig så tack Flemming!

Det kan ju bli så enkelt att Flemming får styra och ställa i spets men Kalmar har inte samma (känslan säger det) nedförsbacke där ledaren blir hjälpt - och då borde fler utifrån segra här.

Disco Volante gillar jag näst mest i fältet men övriga tycker jag det är lite tärning över vem som ska vinna. Oerhört jämnt lopp. Visst, nr 2 och nr 3 kan man ju också plocka bort! Nu har vi bara åtta ekipage kvar. Baron Gift missgynnas väl om banan är snabbsprungen och sen startspår långt ut på vingen med risk att det backas här. Stepping Spaceboy borde vara bortlottad också.

Jag blir inte klok på det! Någon måste ju vinna, nu är det ingen som kan vinna. Blir väl enkelt att Tae Kwan Deo bara sveper allt och alla! Där är lösningen trots spår 12 men bakspåren har ju segrat 8/13 gånger här vad jag läste! Lite tråkig procent bara!

Kocken14 2020-06-20 21:32

Citat:

Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost (Inlägg 697255)
Avdelning 5:

Hur är det möjligt att bena ut en vinnare här? Jag är ju inne på att såga bort Monark Newmen. Tycoon Conway Hall segade sig tillbaka som slagen in på upploppet när Monark Newmen. Gav en V6 till mig så tack Flemming!

Det kan ju bli så enkelt att Flemming får styra och ställa i spets men Kalmar har inte samma (känslan säger det) nedförsbacke där ledaren blir hjälpt - och då borde fler utifrån segra här.

Disco Volante gillar jag näst mest i fältet men övriga tycker jag det är lite tärning över vem som ska vinna. Oerhört jämnt lopp. Visst, nr 2 och nr 3 kan man ju också plocka bort! Nu har vi bara åtta ekipage kvar. Baron Gift missgynnas väl om banan är snabbsprungen och sen startspår långt ut på vingen med risk att det backas här. Stepping Spaceboy borde vara bortlottad också.

Jag blir inte klok på det! Någon måste ju vinna, nu är det ingen som kan vinna. Blir väl enkelt att Tae Kwan Deo bara sveper allt och alla! Där är lösningen trots spår 12 men bakspåren har ju segrat 8/13 gånger här vad jag läste! Lite tråkig procent bara!

Tvåhästarslås - Disco Volante och Tae Kwan Deo, kan det vara så enkelt att deras misslyckade start i årets Elitlopp slutar med att detta guldlopp drar Disco fram Tae Kwan Deo till segern då dessa har en jäkla massa spring i benen.

mackpeter 2020-06-20 22:42

Citat:

Ursprungligen postat av Stekel (Inlägg 697252)
Jäkla bra fråga faktiskt. Vikingen borde sitta på minsta vinstchansen, men är ju mer streckintressant än alla andra också. Beror lite på hur resten av ditt system ser ut, Vikingen eller Velten. Funderar fortfarande på Velten och hur den ska komma till, kan bli att jag spikar den ändå.


Det är nog 11 Charlock Wiking, som behöver en del tur från spåret på denna distans. Har tid på mig till kl 10 i morgon att lämna systemet. Avvaktar Björnkollen.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved