Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-11, 22:05   #1
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 593
Sharp$: 495
Standard

Har Solvalla V86 skiftat tillbaka till mer lättlösta större lopp igen?


Noterar att utdelningen på V86 den senaste tiden gått ned mycket i jämförelse med hur det var till exempel våren 2019 till våren 2020 när det var miljonutdelning på v86 i snitt varannan gång.

Har för mig att Jens Sjöden skrev att det berodde på att man hade mycket svårare lopp under en period på Solvalla. Här är lite vad Jensa skrev.

Visst har man enklare lopp nu igen va?


"De lopp som tidigare avgjordes inom V86 arrangerar Solvalla sedan i augusti i stället på tisdagkvällar. När man jämför utfallen förstår man varför V86 blivit så mycket svårare. Underlagen är snarlika; 100 respektive 114 lopp.
Favoritsegrar 27% onsdagar 39% tisdagar
Andrahandare 15% onsdagar 25% tisdagar
Storskrällar (9-) 9,0% onsdagar 2,6% tisdagar
Bidragande orsak till de stora skillnaderna är att årgångsloppen numer huvudsakligen avgörs på tisdagar. Trots stora prispengar samlar dessa få deltagare. Därtill är de även med fulla fält enkla för spelarna att chansbedöma. Sådana lopp ”dödar” spelet."

---

"Utdelningsnivån ökade markant ifjol då Solvalla bytte sin huvudsakliga tävlingsdag till tisdagar, och lät de lopp som tidigare avgjordes under fredagens lunchtrav ingå på V86.
Nu har man onsdag som största dag igen, med de mer högklassiga loppen.
Det finns all anledning att tro att V86 nu kommer att bli mer lättlöst, som förr."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
addictedtoraw (+10)
Tipsb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td