Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Devils – Islanders

Hatten av för Islanders som, utan Tavares, ändå orkat gripa halmstrået. Upplagt för derbyseger mot Devils nu.

Med två matcher kvar att spela lever ännu hoppet för Islanders och det kan inget ha trott för någon vecka sedan. Har dock hittat fyra raka segrar, de tre senaste utan Tavares, och nu finns ju en liten chans. Bra chans att vinna sina två avslutande matcher, först här och sedan imorgon mot ett Ottawa som mycket möjligt kan ha sitt på det torra. Behöver sedan hoppas på dubbla Toronto-förluster - det är ett långskott då dessa avslutar hemma mot avslagna motståndare (Pittsburgh, Columbus). Det är ju dock inget Islanders kan påverka, vinner man sina matcher har man gjort vad man kunnat. Noterbart är att denna match börjar timmen tidigare än Torontos match inatt, kan alltså sätta lite extra press. Halak har dammats av och kommit in med pondus i målet på slutet, höll tätt i stabila 3-0 mot Carolina senast.

Devils blir jumbo i öst och det är helt i sin ordning, riktigt, riktigt svag säsong - men inte oväntat sett till materialet. Har känts "ointressant" hela vägen och gubbsatsningen för några år sedan har gjort läget jobbigt för Devils, har massor med ombyggnad att göra och framtiden känns dyster. Fyra mål framåt senast och det är inte varje dag - men man släppte ju in sju, mot Pittsburgh. Devils är kanske det lag som allra tydligast "lagt ner" de senaste veckorna och vi tvivlar på att derby och säsongens sista hemmamatch är faktorer som orkar tända laget nämnvärt inatt. Imorgon får man äran att stänga ner Joe Louis Arena i Detroit, det blir en festligare kväll.

Islanders drog igång denna spurt mot just Devils förra veckan, 2-1 hemma. Har 2-1 i matcher denna säsong, 3-1 ifjol, och att Islanders har vuxit om Devils har överlag märkts i inbördes möten. Blir väldigt lätt att ta Islanders-ställning här och noterbart är att man behöver gå hårt för att avgöra inom 60 minuter, annars kan man landa bakom Tampa. Givet ställningstagande för Islanders, oddset funkar bra.
Ishockey

Devils – Islanders

  • Postad:
    08 apr 2017
    14:50
  • Rekare: Hockeybet
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,09
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 apr 2017
    00:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td