Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Minnesota – St Louis

Minnesota och St Louis inleder en riktigt intressant duell, där Minnesota ser ut som en ganska bräcklig favorit - både i rond 1 och i matchserien.

Visst har Minnesota gjort en toppsäsong, har stundtals varit snudd på bäst i serien. Svackan för en tid sedan kostade segern i väst, Chicago gick förbi, men Minnesota hittade stilen igen i avslutningen och helhetsbilden har varit klart övertygande. Keepern Dubnyk har vuxit och man har ledande pjäser som verkligen brinner för bucklan - det är tveksamt om veteraner som Suter, Parise och Koivu kommer att få så mycket bättre chanser. Dessa kompletteras av en hel del speed och skicklighet, i spelare som Niederreiter, Coyle och Granlund. Värvningen av Hanzal innan deadline var smart och Staal ska också nämnas. En som också ska nämnas är coachen Boudreau... Han har tidigare gjort grundseriesuccé med Washington (när Ovechkin dominerade som mest) och Anaheim - bara för att sedan floppa i slutspel efter slutspel. Boudreau har exempelvis 1-7 som Game 7-facit, trots att hans lag nästan alltid varit favorit - utan tvekan anmärkningsvärda siffror. Oavsett om det har varit Boudreaus "fel" eller inte är detta någonting som kommer uppmärksammas. Loser-stämpeln på Boudreau denna årstid är tydlig och detta blir någonting att hantera, helt klart.

Intressant coach även i St Louis: Yeo, som sparkades från Minnesota ifjol... Han lär vara segersugen, minst sagt. Yeo tog över som huvudtränare i St Louis under säsongen och det blev ett lyft. Överlag en något märklig säsong av St Louis, några svackor som St Louis inte brukar förknippas med, men spurten var super: 15-2-2. Var indraget i streckstriden men hittade "playoff-mood" ganska tidigt och kommer in med rätt temperatur. Slutspelet ifjol var alltså ett fall framåt och St Louis har ett bygge som ska funka bra denna årstid. Allen i målet bör vara redo som etta, backsidan med Pietrangelo som chef gillas trots att man släppte Shattenkirk och framåt är det ganska välkomponerat, med Steen som en given nyckel. Allra viktigast är ju dock förstås Tarasenko, en favorit som är St Louis "givne" Conn Smythe-vinnare vid slutspelssuccé.

Visst har Minnesota varit bättre över hela säsongen men till slut skiljde inte mer än sju poäng. I inbördes möten hade St Louis 6-5 i poäng och man har utan tvekan varit vassare under den avslutande månaderna. Minnesota har gått och väntat, St Louis har ångan uppe - i åtminstone upptakten av denna serie känns St Louis-statusen mer gynnsam. Ingen arena som direkt skrämmer St Louis och man kan nog gilla underdog-rollen mot Minnesota och herr Boudreau. Lätt att kika på St Louis både i första ronden och i matchserien, känns några snäpp jämnare än vad oddsen antyder.
Ishockey

Minnesota – St Louis

  • Postad:
    12 apr 2017
    09:53
  • Rekare: Hockeybet
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,47
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 apr 2017
    03:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td