Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Outlaws – Granted

Spel Nr1+2: ESL Southeast Europe - start kl 19:00

MAP 1 = Outlaws -5.5 rundor vs. Granted @ 1.83 (bet365) ... Insats: 6 Units

MAP 2 = Outlaws -5.5 rundor vs. Granted @ 1.83 (bet365) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Outlaws har vi snackat om redan och man är ju i lysande form för stunden och egentligen alldeles för bra för majoriteten av motståndet på den här nivån. Här är man med all rätt stora favoriter i en match mot ett helt okänt lag från Grekland.

Granted är ett nytt lag som endast har 4 maps under bältet och samtliga maps har förlorats solklart mot lag som egentligen ingen känner till. Nu ska man upp mot Outlaws som trots allt är riktigt starka och det är endast underskattning som kan hindra Outlaws från att vinna denna matchen busenkelt.

Jag tror chansen för underskattning är relativt liten eftersom Outlaws förlorade i just denna turneringen igår mot Binary Dragons och det är därför viktigt att få till en vinst med 2-0 i denna matchen. Man har ju också vunnit otroligt många matcher på slutet vilket indikerar att man har ett grundspel som funkar och är så pass mycket bättre än en motståndare som Granted så att man inte behöver plocka ut sina ess ur rockärmen för att vinna. Klasskillnaden är så pass stor här så Outlaws kan spela "enkel" CS och ändå vinna solklart.

Bet365 är återigen helt fel ute med sina odds så man erbjuder en lina på -5.5 rundor och ett odds på 1.83. Kan jämföras med pinnacle som ligger på -6.5 rundor och odds kring 1.75.

Skulle säga att en lina kring 7-8 är mer korrekt här då det kan bli total överkörning!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Outlaws – Granted

  • Datum:
    13 maj 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td