Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Outlaws – Tricked

Spel Nr1+2+3: Hellcase Cup 4 - start kl 12:00

Outlaws +1.5 maps vs. Tricked @ 1.72 (bet365) ... Insats: 6 Units

Outlaws vinner vs. Tricked @ 3.25 (bet365) ... Insats: 4 Units

Outlaws -1.5 maps vs. Tricked @ 6.50 (bet365) ... Insats: 2 Units


Kort motivering:

Outlaws var jag inne på redan igår och man är ett av dom lägre divisonernas hetaste lag då man vunnit 29 av sina senaste 37 kartor sedan man gjort förändringen med att plocka in niki1 och NK4Y vilket verkligen lyft laget till nya höjder. Efter förlusten mot Binary Dragons så vann man 2 raka matcher igår mot polska lag där den sista segern mot Pride är imponerande då dom är minst lika bra som Tricked.

Tricked är ett av dom lägre rankade danska lagen och det är inte så konstigt när det finns så många bra lag från Danmark. Man fick i sista stund hoppa in som ersätta på Dreamhack i Frankrike nyligen och lyckades skrälla rejält i öppningsmatchen mot G2 innan man sedan landade rejält på jorden och förlorade 3 raka maps.

Det är alltid svårt att jämföra lag på en sån här låg nivå men man kan dra en jämförelse och det är att båda lagen har mött svenska Epsilon under senaste 2 dagarna. Outlaws krossade Epsilon med 16-6 och 16-8 medans Tricked hade större problem men vann med minsta möjliga marginal 19-16 och 16-14.

Oddsen är helt klar för höga från bet365\'s sida här då Outlaws är glödheta och har betydligt bättre chanser att vinna här än oddsen indikerar. Övriga bolag ligger 0.30-0.40 lägre i odds på samma spel och jag plockar även med högoddsare då det mycket väl kan bli så att Outlaws vinner 2-0 om dom fortsätter spela som dom gjort senaste veckorna.

Jag har personligen fyllt på med mer insats hos 188bet som också ligger ganska högt i oddsen för denna matchen!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Outlaws – Tricked

  • Datum:
    13 maj 2017
    12:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td