Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Texas Rangers (A. Griffin) – Oakland Athletics (K. Graveman)

Spel Nr1:

Rangers - Athletics = UNDER 10 runs @ 1.87 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

Motivering:

Vi spelade Under i denna matchserien för ett par dagar sedan och då sitter spelet busenkelt trots att Rangers bombade in många runs i slutet.

I andra matchen igår då vinner Rangers återigen efter en sen vändning då man vinner med 6-5 i en match där vi hade ganska dåliga startingpitchers.

Idag har vi riktigt bra startingpitchers vilket gör att jag återigen tycker att en så här hög lina är helt felaktig.

Griffin startar för Rangers och han har spelat otroligt bra denna säsongen med en ERA på 2.45 och WHIP på 0.85. På slutet har formen varit ännu bättre då han i sina senaste 3 matcher endast släppt till 1 run på 20 pitchade innings. Han mötte Oakland för en månad sen och det var den matchen som inledde den fina streaken han haft senaste veckorna då han stängde ner dom helt i en 7-0 vinst och han släppte endast till 1 hit på 6 innings. Senast pitchade han hela matchen mot Padres och släppte inte till en enda run i den matchen heller. Griffin spelar lysande och jag tror han har goda chanser att hålla den nivån uppe här eftersom han har otroligt bra stats mot Oakland batters sedan tidigare.

Graveman som startar för Athletics har också han varit mycket bra denna säsongen. Totalt har han en ERA på 3.67 och en WHIP på 1.17. Han siffror är aningen oschyssta då dom höjs rejält av 1 sämre match mot Twins. I resterande 5 starter har han inte släppt till mer än 2 runs i någon match och han bästa match var mot just Rangers i början av april då Oakland vann 6-1 och Graveman släppte bara till 2 hits och 1 run på 7 innings. Även Graveman har riktigt bra stats mot Rangers batters sedan tidigare och han har varit mycket stabil denna säsongen så jag tror han har goda chanser att hålla det uppe i dagens match.

Återigen så har vi en skyhög lina i en match där vi har två pitchers som varit bra hela säsongen och dom har även riktigt bra statistik mot respektive motståndarlag sedan tidigare.

Vinden blåser också in på arenan vilket oftast gynna ett underspel så jag tycker denna linan känns alldeles för hög!


BOL!
Baseball

Texas Rangers (A. Griffin) – Oakland Athletics (K. Graveman)

  • Postad:
    14 maj 2017
    19:11
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 10
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,87
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    14 maj 2017
    21:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td