Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Washington Nationals (T. ROARK) – Philadelphia Phillies (N. PIVETTA)

Spel Nr1:

Nationals -1 @ 1.88 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Spelade exakt detta spelet i gårdagens match som då blev uppskjuten på grund av dåligt väder. Idag är det samma förutsättningar med samma pitchers men vi får ett högre odds vilket känns felaktigt.

Roark som startar för Nationals är en duktig pitcher som hade sin bästa start för säsongen senast mot just Phillies. Han har en fin WHIP på 1.15 och en ERA på 3.46 denna säsongen och han har riktigt bra siffror mot Phillies sedan tidigare. Phillies form är urusel med 10 förluster senaste 12 matcherna och Roark ska enligt mig ha mycket goda chanser att återigen dominera mot ett så pass klent lag som Phillies.

Pivetta startar för Phillies och han har inte haft en lyckad säsong så här långt. 2 starter har han hunnit med och han har släppt till hela 18 hits på dessa starterna över 10 innings. Han har tur som kommit undan med en ERA på 5.40 bara då hans WHIP är på höga 1.90. Senaste starten var mot just Nationals då han hade enorma problem. Nationals har ligans bästa offensiv och Pivetta är ingen bra pitcher och när Nationals nyss såg hans pitches så är det stor risk att han blir hårt straffad igen eftersom han normalt inte är tillräckligt bra för att kunna hitta på något nytt som överraskar batters på den här nivån.

Nationals är kanske ligans bästa lag med ett 22-12 record och man är 10-6 på hemmaplan. Phillies är usla och sjunker som en sten i tabellen med den klena formen man har, totalt har man ett record på 13-19 och på bortaplan vinner man sällan med sitt 5-11 record.

Båda pitchers stöter på samma lag igen som i senaste starten vilket som jag sagt tidigare innebär fördel batters. I det här fallet blir det enligt mig ännu större fördel Nationals. Roark är bra och kan mixa upp spelet mot usla Phillies och göra ännu en bra start. Pivetta är dålig och möter ligans bästa offensiv vilket innebär att vad han än hittar på så är chansen stor att Nationals krossar honom igen.

Tror Nationals kan vinna denna matchen busenkelt då man har klar fördel i pitchingduellen och man är ju också det klart starkare laget overall!


BOL!
Baseball

Washington Nationals (T. ROARK) – Philadelphia Phillies (N. PIVETTA)

  • Postad:
    13 maj 2017
    21:20
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,88
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    14 maj 2017
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td