Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Binary Dragons – Budapest Corvini

Spel Nr3: ESL Southeast Europe - planerad start kl 19:00

Binary Dragons -1.5 maps vs. Budapest Corvini @ 1.70 (betsson) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Som jag skrev i första reken så är Budapest Corvini inte ett lag som jag tror håller på denna nivån och man har ju hittills inte visat upp speciellt bra spel. Man förlorade ju 0-2 mot Outlaws och lyckades med nöd och näppe vinna med 2-1 mot usla Squared.

Binary Dragons är i högform då man har vunnit 14 raka maps vilket innebär att man vunnit 7 raka matcher med 2-0. Då har majoriteten av dessa matcherna varit mot motstånd som är bättre än Budapest Corvini. Man slog ju t.ex. Outlaws med 2-0, samma Outlaws som vann enkelt med 2-0 mot Budapest Corvini nyligen.

Man mötte också Squared nyligen och man vann då med 16-3 och 16-1, det är samma lag som Budapest Corvini hade problem mot och lyckades precis vinna med 2-1 i maps.

Det finns H2H statistik mellan dessa lagen som ger 5-2 i fördel för Binary Dragons mellan 2014-2016 men det är så pass länge sedan och det är så många nya spelare nu så det känns inte speciellt relevant.

Binary Dragons har spelat mycket på slutet och gjort det lysande mot ganska bra motstånd för denna nivån. Budapest Corvini är ett nytt lag som inte har spelat många matcher och det man presterat är inte ens i närheten av Binary Dragons nivå.

Endast underskattning kan hindra Binary Dragons från att vinna denna matchen busenkelt!

Betsson ligger högt på 1.70 men flera andra bolag ligger i närheten med 1.66-1.67 i odds som bet365 och pinnacle.


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

Binary Dragons – Budapest Corvini

  • Datum:
    16 maj 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td