Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Texas Rangers (A. Cashner) – Philadelphia Phillies (Z. Eflin)

Spel Nr1:

Rangers - Phillies = UNDER 10.5 runs @ 1.95 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Återigen så gillar jag under i en Rangersmatch där linan på något vänster är skyhög trots att vi har två pitchers som spelat bra hela säsongen och två offensiver som i bästa fall är medelmåttor. Tycker denna linan känns alldeles för hög.

Cashner som startar för Rangers här pratade vi om senast då vi hade underspel i Rangers hemmamatch och då gjorde han oss inte besviken med ännu en stabil prestation då han släppte till 1 hit på 6 innings. Det hela gör att han nu har en fin ERA på 2.43 över 6 starter vilket han är bäst i laget med. Idag möter han ett Phillies som är i urusel form med 13 förluster senaste 16 matcherna och Phillies lyckades bara få till 1 run i första matchen här i Texas igår. Jag tror Casher har mycket goda chanser till ännu en stabil insats och den här linan tål ju till och med att han skulle ha sin sämsta start för säsongen.

Eflin som startar för Phillies här har också han haft en fin inledning på säsongen då han har en ERA på 2.81 över 5 starter. Endast 4 walks på 32 innings är något som jag gillar vilket också ger han en låg WHIP på 1.00 och det innebär att motståndarna inte får något gratis när man möter Eflin. Rangers offensiv har kapacitet och är i god form men Eflin har stått upp bra mot lag med vassare offensiver på slutet såsom Dodgers, Cubs och Mariners.

Ser man till hur dagens pitchers har presterat tidigare denna säsongen så borde linan ligga runt 7-8 runs istället. Visst bjuder arenan i Texas ibland till med höga scorer i matcherna men jag tycker inte arenan ska ha så stor inverkan på linan så att det skiljer ett par runs från vad jag anser att linan bör ligga kring.

Lagen inledde matchserien igår då Rangers vann med 5-1 i en match där vi hade pitchers som har presterat sämre denna säsongen än dom vi har i dagens match.

Denna linan är så väl tilltagen så vi har råd med att båda dagens pitchers har sina sämsta starter denna säsongen och spelet kan ändå sitta. Spelar någon av pitchers som dom gjort hela säsongen så är det goda chanser att vi sätter spelet enkelt. Spelar båda pitchers som dom gjort hela säsongen så kommer totalen inte gå över 6.

Det hela gör att jag tycker vi har en mycket bra marginal för detta spelet och underspelet känns solklart i min bok!


BOL!
Baseball

Texas Rangers (A. Cashner) – Philadelphia Phillies (Z. Eflin)

  • Postad:
    17 maj 2017
    22:19
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 10.5
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    18 maj 2017
    02:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td