Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Outlaws – Kinguin

Spel Nr1: Minor Championship - planerad start kl 19:00

Outlaws vinner vs. Kinguin @ 2.31 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Jag väljer att fortsätta gå med guldgruvan Outlaws i dagens match mot polska Kinguin som är i usel form.

Outlaws har jag redan skrivit så mycket om tidigare så det behöver inte sägas så mycket mer, ni som är intresserade kan läsa i någon tidigare rek så att det inte blir en massa upprepning i varje rek.

Kinguin skrev vi om förra veckan när man skulle upp mot Fnatic och hade då ingen chans precis som jag trodde. Laget har riktigt dålig form, man kom solklart sist i Pro League och har därför gjort om en del i laget nu på slutet vilket sällan är positivt.

Lagen möttes i slutet av mars då Kinguin lyckades vinna en tajt match med 2-1 i maps men det var innan Outlaws gjorde förändringen med att plocka in 2 högklassiga spelare som sedan dess lyft laget till nya höjder.

Outlaws är på gång från undre regionerna och man är hetaste laget därifrån utan tvekan samtidigt som Kinguin gjorde ett kort besök hos grabbarna på en högre nivå men nu går raset fort utför och man ser inte bra ut.

Tycker Outlaws är det bättre laget i denna matchupen och man har också självförtroendet i laget efter senaste månadernas lysande spel och många vinster samtidigt som Kinguin varit en slagpåse under stora delar av 2017.


BOL!
E-Sports

Outlaws – Kinguin

  • Datum:
    19 maj 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td