Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

San Diego Padres (C. Richard) – Arizona Diamondbacks (Z. Godley)

Spel Nr2:

D'backs ML @ 1.89 (5dimes) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Padres förväntades vara ligans klart sämsta lag inför denna säsongen och det kan man nu konstatera att dom är också med sitt 15-30 record så här långt. Formen är urusel med 14 förluster senaste 17 matcherna och i dom inledande 2 matcherna mot D'backs dom senaste 2 dagarna har man inte haft en chans utan förlorat med 1-9 och 1-10.

Idag startar man med Richard som egentligen aldrig varit en speciellt bra MLB pitcher men har ändå lyckats hänga sig kvar i ligan ganska länge. Denna säsongen har han en ERA på 4.86 vilket är i nivå med vad han brukar prestera då han inte är speciellt bra. Jag har mycket svårt att se hur han ska kunna stänga ner ett starkt D'backs som har bra form.

D'backs förväntades ta nästa steg ifjol för att utmana i toppen men det blev inte riktigt som man tänkt sig pga skador och en del oväntat dåliga prestationer.

Denna säsongen ser det ut som att steget tas istället då man har spelat riktigt bra nästan hela säsongen och man har också ett av ligans bästa records med 26-18. Man kommer också in här med riktigt god form då man har 5 raka vinster och senaste 2 dagarna har man ju krossat Padres som jag skrev ovan.

Idag startar man med Godley som har bäst statistik i laget så här långt, dock på endast 3 starter, då han har en fin ERA på 1.93 och en WHIP på 0.96 vilket är mer än dubbelt så bra som motståndaren idag Richard.

Lagen roterar på någon spelare i lineupen men på det stora hela så har man med alla starka kort vilket gör att det finns inte någon avsaknad av spelare som gör dessa oddsen jämna.

D'backs har klar fördel i pitchingduellen, i form samt även i lagens styrkeförhållanden overall vilket gör att jag anser att dessa oddsen är alldeles för jämna!


BOL!
Baseball

San Diego Padres (C. Richard) – Arizona Diamondbacks (Z. Godley)

  • Postad:
    21 maj 2017
    20:49
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,89
  • Bolag: 5dimes
  • Datum:
    21 maj 2017
    22:40
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td