Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atlanta Braves (M. Foltynewicz) – Pittsburgh Pirates (G. Cole)

Spel Nr1:

Pirates ML @ 1.83 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Pirates har haft en lite trög inledning på säsongen men börjar så sakteliga komma igång nu med 6 vinster senaste 8 matcherna vilket ger dom ett 20-24 record för säsongen.

Idag startar man med sitt ace Gerrit Cole som är en otroligt duktig pitcher. Totalt har han en ERA på 2.84 och en WHIP på 1.02 över 9 starter denna säsongen vilket är riktigt starkt. Över sina senaste 7 matcher har han inte släppt till mer än 2 run i någon match så han har varit väldigt stabil senaste veckorna. Han har ganska bra statistik mot Braves batters sedan tidigare och enligt mig finns det inget som tyder på att han ska rasa igenom i denna matchen.

Braves förväntades vara klart bättre denna säsongen men det har väl inte riktigt blivit så då man har ett 18-23 record. Efter en usel inledning av maj där man förlorade nästan varje match så har formen varit ganska god på slutet med 7 vinster 10 senaste matcherna men man åkte nyligen på en enormt stor skada när laget bästa batter Freeman skadade sig. I förlängningen så kommer avsaknaden av Freeman bli stor även om man inte märkt av det så jättemycket än.

Foltynewicz startar för Braves här och han har en ERA på 4.10 denna säsongen vilket är aningen bättre än tidigare år för honom vilket innebär att det är hög risk att det snarare blir sämre än bättre för honom. Han blandar och ger ganska rejält då han kan tappa matcher helt men också stänga ner motståndarna i andra matcher. Han har dock riktigt klena siffror mot Pirates batters sedan tidigare vilket är en indikation på att det kan vara närmare en usel prestation snarare än lysande, framförallt nu när Pirates kommer in med god form här och kanske spelar sin bästa baseboll för säsongen.

Jag håller Pirates som det bättre laget overall mellan dessa två och när Pirates också har en stor fördel i pitchingduellen samt att Braves saknar sin bästa spelare så anser jag att segerchanserna för Bucs i natt!


BOL!
Baseball

Atlanta Braves (M. Foltynewicz) – Pittsburgh Pirates (G. Cole)

  • Postad:
    22 maj 2017
    21:44
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,83
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    23 maj 2017
    01:35
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td