Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oakland Athletics (J. Hahn) – Miami Marlins (J. Urena)

Spel Nr1:

Athletics - Marlins = UNDER 9 runs @ 1.85 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Enligt mig en mycket konstig lina i en match med två lag som har ganska klena offensiver men vi har riktigt starka startingpitchers i god form.

Urena som startar för Marlins gör här sitt 10:e framträdande denna säsongen och sin 4:e raka start. Tidigare kom han in från bullpen och gjorde också det mycket bra vilket gör att han har en låg ERA på 1.91 denna säsongen. Senaste 3 matcherna har han som sagt startat och han har totalt släppt till 3 runs på dessa 3 matcherna vilket är riktigt starkt.

Hahn som startar för Athletics har också han varit riktigt bra denna säsongen men mer ur en startingroll nästan hela säsongen. Han har en ERA på 3.02 och han har aldrig släppt till mer än 3 runs i någon match av dom 8 han spelat tidigare.

Inget av lagen har någon speciellt bra offensiv utan rankar i botten av ligan på många offensiva stats och mot dagens starka pitchers tror jag inte det blir någon större förändring. Marlins kommer också in med ett av ligans sämsta record och en urusel form så jag tror inte man vaknar till liv mot duktige Hahn.

Dessa lagen mötts sällan då man spelar i olika ligor, olika divisioner och från olika sidor av landet vilket gör att detta är en ovan matchup för lagen. Således är det första gången som lagen möter respektive startingpitcher vilket ofta innebär stor fördel till pitchern eftersom batters inte vet vad dom kan förvänta sig för pitches.

En annan viktig faktor är att matchen spelas på pitcher friendly Oakland Coliseum där planen är riktigt stor och man kan fånga många foulballs som hade hamnat i publiken på andra arenor.

Linan är alldeles för högt satt enligt mig då båda dagens pitchers visat mer eller mindre hela säsongen att dom kan stänga ner bra motståndare. Nu är det istället ganska klena offensiver som man ska möta vilket gör att chanserna måste vara väldigt goda att pitchers fortsätter med samma spel dom haft hela säsongen och då kan denna lika gärna stanna under 6 runs!

Riktigt bra marginal till denna höga linan då vi skulle kunna ha råd med att båda pitchers har sina sämsta starter för säsongen och spelet kan ändå sitta. Spelar någon som dom gjort hela tiden under första två månaderna av säsongen så är det hög chans att spelet sitter och skulle båda pitchers komma upp i "normal" nivå så kommer spelet sitta med stor marginal!


BOL!
Baseball

Oakland Athletics (J. Hahn) – Miami Marlins (J. Urena)

  • Postad:
    23 maj 2017
    22:02
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 9
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,85
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    24 maj 2017
    04:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td