Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pittsburgh Pirates (G. Cole) – Miami Marlins (E. Volquez)

Spel Nr2:

Marlins ML @ 2.30 (5dimes) ... Insats:6 Units


Motivering:

Det är väldigt lätt att gilla det här höga oddset på Marlins i denna matchen då lagen och pitchers trendar åt helt olika håll.

Cole som startar för Pirates är i grunden en duktig pitcher men nu på slutet så har han inte alls varit bra då han över sina senaste 3 starter släppt till 28 hits, 16 runs och 8 homreruns över 14.2 innings. Då har han ändå mött ganska klent motstånd i dessa matcherna. Nu möter han ett Marlins som är i riktigt fin form med 8 vinster senaste 11 matcherna och faktum är att Marlins batters har otroligt bra statistik mot Cole sedan tidigare så det blir inte lätt för Cole att vända trenden inatt.

Volquez som startar för Marlins kommer från en så kallad "no hitter" då man pitchar hela matchen utan att släppa till en enda hit. Han gjorde det mot D'backs högpotenta offensiv vilket gör prestationen än mer imponerande. Innan dess så släppte han endast till 1 run mot Phillies och 3 hits så formen är otroligt stark. Pirates offensiv har haft problem hela säsongen och formen är inte speciellt god med 5 förluster senaste 7 matcherna. Volquez bör därför ha mycket goda chanser att fortsätta pitcha bra och självförtroendet måste ju vara på topp.

Ser ingen anledning till att Marlins är så här stor underdog. Cole har släppt till 2 hits per inning över sina senaste 3 starter, Volquez har släppt till 3 hits totalt på sina senaste 15 innings pitchade, på samma antal innings har Cole släppt till 28 hits. När sedan Marlins har otroligt bra siffror mot just Cole och en väldigt fin form på slutet så känns det som fel favorit i denna matchen.

Lagen är väl i grunden ungefär lika dåliga men formmässigt sett både till lagen som helhet och i pitchingduellen talar klar för Marlins och det här oddset är ju riktigt bra!


BOL!
Baseball

Pittsburgh Pirates (G. Cole) – Miami Marlins (E. Volquez)

  • Postad:
    08 jun 2017
    18:41
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,30
  • Bolag: 5dimes
  • Datum:
    09 jun 2017
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td