Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chicago Cubs (J. Arrieta) – Colorado Rockies (A. Senzatela)

Spel Nr1+2:

Rockies +1.5 @ 1.87 (5dimes) ... Insats: 6 Units

Rockies ML @ 2.68 (5dimes) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Jag vänder återigen att rikta blickarna mot Windy City där jag tycker att Rockies är på tok för stor underdog i denna matchen.

Senzatela som startar för Rockies har vi snackat om tidigare och han är en ung lovande pitcher som endast 22 år gammal har kommit upp och gjort det riktigt bra för Rockies denna säsongen. Totalt har han en ERA på 3.56 och en WHIP på 1.16 denna säsongen vilket måste ses som mycket starkt för en så här ung rookiepitcher. Rockies har vunnit 9 av hans 12 starter och han har aldrig släppt till mer än 4 runs i någon match. Han mötte Cubs för ca 1 månad sedan och då spelade han som vanligt väldigt stabilt i en match som hans Rockies vann med 10-4.

I just den 10-4 matchen så startade dagens Cubs pitcher Jake Arrieta och han hade då sin sämsta start för säsongen och det är många som har det mot just Rockies och deras starka offensiv. Arrieta har en ERA på 4.46 och en WHIP på 1.30 denna säsongen vilket är klart högre än vad han haft senaste säsongerna. Faktum är att nästan alla från regerande mästarna Cubs har presterat ganska klent i inledningen av denna säsongen så det kanske finns en "championship hangover" ändå trots allt?

Rockies är i lysande form med 7 raka vinster och har en av ligans bästa offensiver och det är inte något som Cubs är i närheten av. Cubs har som sagt inte varit alls bra denna säsongen utan ligger långt efter förväntningarna då man nu faktiskt har minusrecord. Lagen har mötts dom 3 senaste dagarna och Rockies har vunnit samtliga 3 matcherna.

Jag anser att oddsen är på tok för höga på Rockies och väljer därför att plocka 2 spel på dom, både +1.5 och ML. Ni ska som vanligt göra precis det som ni känner er bekväma med!

Rockies är i lysande form och har egentligen spelat bra hela säsongen man har också den pitchern som presterat bäst denna säsongen utav dessa 2.

Visst kan Cubs bättre men det här oddset indikerar att bolagen förväntar sig att Cubs just nu efter 61 matcher ska steppa upp och vända på steken direkt? Visst kan det ske men om lagen fortsätter spela i nivå med vad som gjort större delen av säsongen så kan Rockies lika gärna vinna denna matchen då man är minst lika bra som Cubs och man har också fördel i pitchingduellen!


BOL!
Baseball

Chicago Cubs (J. Arrieta) – Colorado Rockies (A. Senzatela)

  • Postad:
    11 jun 2017
    17:41
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Spreadsheet: Lazlos Expertrekar
  • Bolag: 5dimes
  • Datum:
    11 jun 2017
    20:20
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td