Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Pittsburgh Pirates (J. Taillon) – Colorado Rockies (K. Freeland)

Spel Nr1:

Rockies ML @ 2.25 (bet365) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Det blir spel på Rockies för tredje dagen i rad då det enligt mig återigen inte finns någon som helst anledning till att man är underdog i denna matchen.

Freeland som startar för Rockies här är ännu en i raden av unga pitchers som varit mycket bra denna säsongen då han över 12 starter har en fin ERA på 3.34. Rockies har också vunnit 9 av hans 12 starter och på 2 starter hittills i juni har han endast släppt till 3 runs mot offensiver som är mycket starkare än dagens motstånd.

Pirates har varit en stor besvikelse denna säsongen då man inte alls fått igång offensiven då den hittills varit en av ligans sämsta. Det hela gör att Pirates för närvarande ligger sist i sin division och det är mycket som inte stämmer hos laget.

Det känns som Freeland har mycket goda chanser att fortsätta med sitt fina spel och segerchanserna är nästan alltid goda med en av ligans bästa offensiver bakom sig.

Taillon som startar för Pirates gjorde 6 starter i början av säsongen innan han var tvungen att opereras och har sedan missat dom senaste 5 veckorna. Resultatet för Taillon var ganska bra i början av säsongen då han har en ERA på 3.31 men han hade några sämre starter mot slutet när MLB batters började få lite mer koll på honom. Han gjorde en rehab start nyligen och släppte då till hela 5 runs vilket är riktigt klent eftersom motståndet där är sämre än på MLB nivå.

Rockies är ett av ligans bästa lag och besitter också en av ligans bästa offensiver. Formen för laget är också mycket god då man vunnit 7 av dom senaste 8 matcherna och i förlusten från igår var man ju ganska nära.

Taillon har missat hela 5 veckor och verkar inte alls i form av vad man kan döma från hans rehab start nyligen och nu när han ska upp mot en av ligans tuffaste lag som är i mycket god form så kan det bli stora problem.

Rockies lineup är ordinarie idag, igår så vilade man en av sina bästa batters Arenado men han är tillbaka idag så det finns inga konstigheter där. Pirates lineup har jag inte fått än men oddsen utgår ifrån att den är ordinarie och om någon viktig spelare saknas så kommer oddsen på Rockies sjunka. Att lineupen dröjer kan innebära att något lurt är på gång så vi kan bara tjäna på att spela redan nu då oddset kan dyka på Pirates om man vilar några viktiga spelare.

Finns absolut ingen anledning att Rockies ska vara underdog i denna matchen. Man är det bättre laget, i bättre form, har den bättre offensiven och också den bättre pitchern.

Guldodds som är värt en lite högre insats anser jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Baseball

Pittsburgh Pirates (J. Taillon) – Colorado Rockies (K. Freeland)

  • Postad:
    12 jun 2017
    22:56
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,25
  • Bet365
  • Datum:
    13 jun 2017
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td