Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New York Mets (R.GSELLMAN) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

Spel Nr1:

Nationals ML @ 1.90 (pinnacle) ... Insats:6 Units


Kort motivering:

Konstigt jämna odds i denna matchen enligt mig då det är klar fördel Nationals på alla viktiga delar inför matchen.

Gonzalez som startar för Nationals fortsätter med sitt fina spel denna säsongen och hans era på 2.91 är riktigt bra. 11 av hans 13 starter måste klassas som mycket bra och under juni har han stängt ner tuffa offensiver som Rangers och Dodgers som endast gjort 1+2 runs i matcherna. Gonzalez har mycket bra siffror mot Mets sedan tidigare och han stängde ner dom till 1 run i en 3-1 vinst tidigare under säsongen.

Gsellman som startar för Mets hade an katastrofal inledning på säsongen och fick då kliva åt sidan som starter en period innan han nu kommit tillbaka. Han har gjort det ganska bra på slutet men det är mot motståndare som håller en väldigt låg nivå i form av Braves, Padres, Pirates och Brewers. Idag är motståndet istället ett av ligans absolut tuffaste och Gsellman har riktigt klena stats mot Nationals superstjärnor sedan tidigare.

Dessa lagen förväntades kämpa om divisionstiteln i NL East och tack vare att dom andra lagen i divisionen är så usla så ligger man också 1:a och 2:a trots att det skiljer enormt mellan lagen. Nationals har imponerat och är ett av ligans bästa lag som jag trodde på förhand och har ett 39-26 record medans Mets har haft lite av en krisstämpel hela säsongen med sitt 30-34 record.

Mets saknar återigen sin bästa batter denna säsongen då Conforto inte kan delta och det är ett stort avbräck. Nationals startar med ett starkt lag precis som vanligt.

Jag tycker Nationals har klar fördel i pitchingduellen och man är också det klart starkare laget overall så jag kan inte alls hålla med om att oddsen ska vara så här jämna i denna matchen!


BOL!
Baseball

New York Mets (R.GSELLMAN) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

  • Postad:
    15 jun 2017
    22:38
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    16 jun 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td