Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Miami Marlins (E. Volquez) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

Spel Nr1:

Marlins - Nationals = UNDER 9 runs @ 2.00 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Gonazlez som startar för Nationals har vi pratat om många gånger denna säsongen då han är en pitcher som jag gillar sedan tidigare och han har också varit mycket bra hela denna säsongen. Han har en fin ERA på 2.89 över 14 starter. Han har mött Marlins en gång denna säsongen och det är faktiskt enda gången som han inte släppt till en enda run i matchen så han bör ha god känsla när han möter dom nu igen. Gio brukar vara stabil och släppa till 1-2-3 runs men inte så mycket mer vilket i stort sett alltid ger Nationals chansen att vinna matchen och jag tror han har mycket goda chanser att fortsätta med det i natt mot ett Marlins som är ett ganska klent lag.

Volquez som startar för Marlins hade en "no-hitter" mot D'backs ganska nyligen, följde upp det med att släppa till 0 runs mot Pirates och det trejde laget han inte släppt till en enda run mot på sina 13 starter är dagens motståndare Nationals som han lyckades bra mot tidigare under säsongen. Volquez blev taskigt hårt straffad i sin senaste start dock då Athletics gjorde 5 runs på 4 hits och det är otrolig utdelning. Volquez har spelat ganska bra hela säsongen och är i otroligt fin form nu på slutet så även om Nationals är en mycket tuff motståndare så tror jag han har chansen att göra ännu en bra start idag.

Lagen gjorde hela 15 runs igår när man möttes men faktum är att 12 av dessa kom på matchens 3 första innings mot 2 startingpitchers som båda hade urusla matcher. Resterande 6 innings av matchen innehöll endast 3 runs. Idag är startingpitchers på en betydligt högre nivå och chansen att det blir 12 runs första 3 innings idag känns minimal.

Två ganska starka pitchers som lyckats otroligt bra mot respektive motstånd tidigare och linan känns alldeles för hög. Antagligen "skräms" den upp lite av gårdagens match men jag tycker det är felaktigt så som den matchen utvecklade sig. Helt nya förutsättningar idag och spelar dessa pitchers bara på normal nivå så kommer denna sitta med flera runs marginal.


BOL!
Baseball

Miami Marlins (E. Volquez) – Washington Nationals (G. Gonzalez)

  • Postad:
    20 jun 2017
    19:14
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: UNDER 9
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    21 jun 2017
    01:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td