Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Twins (E. Santana) – Chicago White Sox (D. Holland)

Spel Nr2:

Twins - White Sox = UNDER 9.5 runs @ 1.98 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Ungefär samma läge i denna matchen som i den andra reken där vi har två pitchers som presterat ganska bra denna säsongen men vi har en lina som om det vore två usla pitchers och det känns felaktigt.

Santana som startar för Twins har blandat lysande prestationer med sämre på slutet men har ändå en fin ERA på 2.56 för säsongen över 14 starter. Att möta klena White Sox är något som Santana gillar då han redan stött på dom 2 gånger denna säsongen och inte släppt till en enda run mot dom. Faktum är att White Sox batters endast fått till 3 hits på 15 innings över 51 försök och det är total dominans från Santana. Känns som det är mycket goda chanser att Santana fortsätter med sitt fina spel mot White Sox och den här linan tål ju även att han skulle ha det lite tuffare.

Holland som startar för White Sox inledde denna säsongen med 10 raka fina starter under april+maj men sedan när han kom in i juni så åkte han på en smäll mot Tigers potenta offensiv och han släppte till 8 runs. Han hade det även tufft mot Rays i matchen efter och man undrade om smekmånaderna var över för Holland och raset nu kommer rejält. Istället för att fortsätta på den dåliga trenden så studsade han tillbaka rejält senast mot Orioles tuffa offensiv då han endast släppte till 1 run på hela matchen och kanske har han hittat rätt igen? Holland har presterat bra i 11 av 13 starter denna säsongen och jag vågar betta på att den 14:e inte blir en sällsynt dålig utan att han fortsätter spela bra precis som senast. Twins offensiv har inte varit speciellt bra på slutet då man förlorade samtliga 4 matcher mot Indians i senaste serien och gjorde endast 2 runs per match. Detta kan innebära att Holland får möta batters som är i lite sämre form och det ökar hans chanser att lyckas bra.

Två pitchers som har varit klart bättre än medel denna säsongen men en lina som indikerar att dom varit usla och det anser jag är helt fel.

Både Santana och Holland kan stänga ner motståndet helt och med denna höga linan så klarar vi oss med om dom endast är okej, spelet ska kunna sitta ändå!


BOL!
Baseball

Minnesota Twins (E. Santana) – Chicago White Sox (D. Holland)

  • Postad:
    20 jun 2017
    19:15
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: ÖVER 9.5
  • Insats: 6,00
  • Odds: 1,98
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    21 jun 2017
    02:10
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td