Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia Phillies (A. Nola) – St. Louis Cardinals (C. Martinez)

Spel Nr1:

Cardinals -1 @ 1.98 (sbobet) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Martinez som startar för Cardinals har varit lagets bästa pitcher denna säsongen med sin ERA på 2.81 och han har också väldigt många striekouts, 107 stycken på 94.1 innings vilket är ett bra tecken för en pitcher då strikeouts tar en ur svåra situationer utan att bollen kommer i spel och riskerar att hamna fel. Formen för Martinez är lysande då han under maj+juni ligger på låga 2 i ERA och i sina senaste 2 starter har han endast släppt till 1 run över 15 innings. En av dessa matcherna var mot just dagens motståndare Phillies då Martinez stängde ner dom helt när han pitchade hela matchen i en 7-0 seger.

Phillies är ligans sämsta lag med sitt 22-48 record och formen är urusel på slutet då man förlorat 13 av sina senaste 14 matcher. Man var ligans klart sämsta lag i maj och det kommer bli samma sak i juni då man förlorar nästan alla matcher för stunden. Chansen känns väldigt liten att Phillies skulle vakna till liv just idag mot en bra pitcher i form av Martinez som dominerat mot dom tidigare. Därför tror jag vi får se ännu en bra start av stabile Martinez som leder till en enkel seger här.

Nola startar för Phillies och han har precis som hela Phillies haft en ganska tuff säsong med sin ERA på 4.76 vilket är ungefär i nivå med vad man kan förvänta sig av honom då han inte är bättre än medel. Även Nola mötte dagens motståndare ganska nyligen men med helt annat resultat än Martinez så Cardinals lyckades få till 3 runs på 5 innings mot honom. Nola följde upp det med en ännu sämre start senast mot D'backs när han släppt till 5 runs på 6 innings så formen är inte god. Sedan har han ju ligans sämsta lag bakom sig som egentligen aldrig kan rädda upp eventuella misstag som kommer från pitchers som är en bit ifrån dom bästa.

Cardinals har inte riktigt nått upp till förväntad nivå denna säsongen då man ligger i mittenregionen och krigar. Mot Phillies har man dock haft det enkelt då man vunnit samtliga 5 möten med dom och chansen till 6:e raka känns mycket god idag.

Stor fördel Cardinals i pitchingduellen och man är ju också det klart bättre laget overall så jag tror det blir en enkel seger för Martinez och Cardinals!


BOL!
Baseball

Philadelphia Phillies (A. Nola) – St. Louis Cardinals (C. Martinez)

  • Datum:
    22 jun 2017
    19:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td