Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ECS Final – Vinnare

Spel Nr2:

Vinnaren av ECS Finals kommer från Grupp A @ 1.66 (bet365) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Det laget som jag är mest osäker på inför denna turneringen är Astralis som inte alls visat upp så bra form under 2017 och man har heller inte spelat så många turneringar så matchformen är tveksam. Astralis är i den lätta grupp B och resterande 3 toplag i turneringen finns i grupp A.

Visst kommer Astralis förmodligen ta sig ur gruppen lätt men det innebär en tuff semifinal mot SK/G2/FaZe och sedan en lika tuff final mot ett annat av dessa lagen vilket gör att även om gruppspelet blir lätt så har man sedan tuffast tänkbara väg i slutspelet.

FaZe kan som sagt få en enkel resa om man levererar i match Nr2 vilket kan ge dom stor fördel. Oavsett vilket lag som vinner Grupp A så kommer dom vara stor favorit i sin semifinal mot 2:an i grupp B.

SK och G2 har presterat väldigt bra på slutet i dom turneringarna dom deltagit i så dom är verkligen i form.

Känns som det faktiskt är ganska goda chanser att vi kan ha detta spelet vunnet redan innan finalen är spelat.

Astralis kan mycket väl åka ut i semifinalen och det vore en stor skräll om vinnaren av grupp A inte vinner mot 2:an i grupp B i sin semifinal.

Jag tror att G2 slår Astralis i sin semifinal och att FaZe vinner mot Fnatic i sin semifinal. Då är spelet vunnet innan finalen ens är spelad eftersom vi har två lag från grupp A i final.

Tycker oddset känns bra då vi har 3 potentiella vinnare i grupp A mot 1 i grupp B och som sagt så är det mest osäkra laget av dessa 4 det laget som kommer från grupp B.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

ECS Final – Vinnare

  • Datum:
    23 jun 2017
    13:15
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td