Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ECS Final – Vinnare

Spel Nr1:

FaZe vinner ECS Finals @ 5.12 (pinnacle) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Jag skulle säga att det är ganska jämnt mellan FaZe, Astralis, SK och G2 om vilket lag som ska vinna denna turneringen och det indikerar också oddsen. Jag tycker dock det är helt fel att FaZe har högst odds av dessa lagen och faktum är att pinnacle till och med ger Fnatic lägre odds än FaZe.

Så världstrean FaZe är enligt pinnacles odds bara 5:e favorit att vinna denna turneringen av 8 deltagande lag där 3 stycken inte alls har chansen. Känns helt felaktigt då FaZe absolut ska ses som en av favoriterna, förmodligen före både Fnatic som inte brukar räcka till mot dom bästa och även Astralis som Faze har vunnit mot i viktiga lägen senaste gångerna dom mötts samt Astralis form är mycket osäker.

För det första så har FaZe fått den lättaste lottningen av alla lag då man möter Optic i den första matchen och man är också första omgångens största favorit. En seger i den första matchen innebär att man hamnar på den bättre halvan av slutspelsträdet. En förlust i första matchen innebär att nästa match är vinna eller försvinna, vinner man första matchen har man sedan 2 chanser att ta sig vidare.

Om FaZe vinner första matchen som alla tror så kommer man ställas mot vinnaren i matchen mellan G2 - SK och det kommer bli en stenhård match där den som vinner tar sig direkt till semifinal som gruppsegrare. FaZe är favorit att vinna sin grupp till ca 2.25 gånger pengarna mot SK och G2 som ligger kring 3.30 i odds men ändå har både SK och G2 lägre odds som slutsegrare än FaZe vilket är direkt felaktigt.

Eftersom grupp A är mycket svårare än grupp B så innebär det att gruppsegraren i A kommer få möta 2:an i grupp B i semifinal vilket blir ett lag som inte är bland dom här top 4. Den andra semifinalen kommer bli mellan två top 4 lag.

Ser man till toplagen som helhet så är det väldigt lite som skiljer dom åt. FaZe har visat sig starkare än Astralis när dom mötts under 2017 så dom har en fördel där. Samtidigt så har både SK och G2 spelat fler turneringar på slutet så dom kanske är inne i det mer.

Hur som helst tack var lottningen så finns det inget lag som har en potentiellt lättare väg till en final än FaZe. Man bör slå Optic i första matchen, sedan blir det stenhårt mot SK/G2 och kan FaZe prestera där så vinner man gruppen och får en fördelaktig semifinal som man bör vinna.

Alla andra topplag har betydligt svårare väg till en eventuell final och det är som sagt konstigt att FaZe är klar favorit att vinna gruppen vilket ger en "enkel" semifinal i jämförelse med hur den andra semifinalen kommer se ut. men man har högre odds som turneringssegrare än SK, G2 och Astralis som har en tuffare väg att gå.

En annan konstig sak är att i nästa storturnering ESL Cologne så är FaZe favorit att vinna till 2.30 i odds medans SK står i 5.30 och G2 i 7.50 men just nu är FaZe underdog mot dessa lagen i ECS finalen!?

Tycker det känns mycket underligt att FaZe är ganska klar favorit i Cologne som startar om mindre än 2 veckor men är bara rankad som 5:e lag i denna turneringen enligt oddsen trots att man har ett väldigt fördelaktigt spelschema.


BOL!
E-Sports

ECS Final – Vinnare

  • Datum:
    23 jun 2017
    13:15
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Kallehell 2017-06-25 16:17

Already in the final
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td