Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Simone Bolelli – Adrian Menendez-Maceiras

Spel Nr4+5: Wimbledon kval - planerad start kl 18:00

A.Menendez-Maceiras vinner vs. S.Bolelli @ 3.65 (unibet) ... Insats: 5 Units

A.Menendez-Maceiras -1.5 set vs. S.Bolelli @ 7.00 (ladbrokes) ... Insats: 2 Units


Motivering:

Smått galna odds i en match som enligt mig är mycket jämn och man skulle kunna dra sig och säga att Menendez-Maceiras borde vara favorit så jag förstår inte hur bolagen resonerar här.

Båda dessa spelarna är långt ifrån toppformen men det känns som Bolelli håller en lägre nivå för stunden och är längre ifrån sin normala kapacitet.

Bolelli har spelat väldigt lite senaste åren och därför också rasat på rankingen till 312 i världen. Under 2016 fick han endast till 9 matcher och i år har det bara blivit 23 matcher så här långt utan någon vidare framgång för Bolelli. Han lyckades vinna en lång match i första kvalomgången igår mot Groth med 11-9 i avgörande set men man kan inte ta så mycket från den segern eftersom Groth är en på gränsen till pinsam spelare numera som knappt kan hålla bollen i spel mer än sin serve. Bolelli har mest hållit till på challengernivå denna säsongen och inte imponerat speciellt mycket och han är långt långt ifrån den spelaren han en gång var. Bolelli har också alltid trivts bäst på det långsammare underlaget gruset även om han kan spela på dom andra underlagen också.

Menendez-Maceiras är väl en av få spanska spelare som faktiskt trivs bättre på snabba underlag istället för på grus även om han kan spela okej på alla underlag. Han är rankad 145 i världen och han spelar för fullt vilket han gjort senaste säsongerna så han är i bra form. Precis som Bolelli så har han hållit till mest på challengernivå denna säsongen men skillnaden är att han spelat riktigt bra där, han har vunnit 2 challengerturneringar varav den senaste redan i maj och så har han semifinaler och finaler utöver det. Han provade på gräset i Ilkley challengern förra veckan där han vann första set 6-2 mot Kravchuck innan han förlorade dom kommande 2 i tiebreak så han var mycket nära seger där. I första kvalomgången i Wimbledon så lyckades han vinna mot Kamke som är en ganska bra grässpelare så den segern var imponerande.

Dessa killarna har mötts 2 gånger med varsin seger där Menendez-Maceiras vann den senaste som var 2010 med 6-4, 6-3 och på den tiden så var Bolelli i full gång men nu är han helt ur form.

Ser ingen anledning till att oddsen är så höga på Menendez-Maceiras i denna matchen. Han har utan tvekan spelat bättre av dessa spelarna dom senaste åren och även på slutet då Bolelli rasar rejält på rankingen. Visst har Bolelli kunnat spela på en hög nivå tidigare men han har varit långt ifrån det senaste åren så varför skulle han vakna till liv just idag? Det finns även risk att Bolelli som spelar väldigt lite numera kan vara sliten efter den långa och jämna matchen som spelades igår mot Groth.

I sämsta fall en jämn match men så som dom levererat denna säsongen så kan Menendez-Maceiras lika gärna vinna denna matchen och oddsen är på tok för höga enligt mig!


BOL!
Tennis

Simone Bolelli – Adrian Menendez-Maceiras

  • Postad:
    27 jun 2017
    12:36
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 0,00
  • Odds: 0,00
  • Info: 2 spel, se reken
  • Bolag:
  • Datum:
    27 jun 2017
    18:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: Qualifiers
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td