Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-26, 19:06   #4
forzawes
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 83
Sharp$: 248
Standard

Efter första misslyckandet siktar vi in oss på morgondagens elitserieomgång...

Ogiltigt spel-ID: 257301


Timrå har fem raka fullpoängare mot Frölunda. Därmed vansinnigt att spela på hemmaseger? Nja. Frölunda slåss för en slutspelsplats, vilket man helt klart har trupp för att kunna klara. Man tog en viktig seger hemma mot Djurgården i måndags, och nu får man, som det verkar, tillbaka Jesper Mattsson och Robin Lindqvist också. Enda som saknas är Andreas Karlsson. Man har dessutom tagit poäng i sju raka hemmamatcher. Förutom segern över Djurgården slog man även tillbaka Linköping med hela 5-1 två dagar innan. Det känns som att de börjar hitta formen.

Timrå har det riktigt tufft. Man har rasat ned till sistaplats och det är inte mycket som fungerar. Tung förlust i slutminuterna senast mot Luleå, där man trots en tuff start lyckades kämpa sig kvar i matchen länge. Man saknar Pärssinen, Pitkämäki, Hynning, Axelsson och nu även viktige Pär Styf. Man har endast en seger på de fem senaste (mot Brynäs med 1-0).

Jag ser inte hur de ska kunna rå på Frölunda imorgon, och ett odds på runt 1.82 får 8 units från mig.

Ogiltigt spel-ID: 257304


Skadelistan på forwards börjar bli lång. Teemu Laine, Jukka Voutilainen, André Petersson och Johan Davidsson har varit borta en stund. Nu är även Jesper Fasth borta. Det har inte gått särskilt dåligt trots skadorna. Man tog en storseger mot LHC borta senast t ex. Nu borde det dock börja märkas att vissa forwards får dra ett tungt lass, och i mitt tycke ska man inte vara så stor favorit mot ett formstarkt (trots förlusten senast) och skadefritt Modo. Jag vet att HV inte förlorat hemma på 11 hemmamatcher, men här spelar jag helt enkelt på att jag tycker oddset 3.60 på Modo är för högt med tanke på förutsättningarna och kan inte låta bli att syna det. 3 units på bortaseger. Nagy avgör?
__________________
Vinci per noi!
forzawes är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat