Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-04, 02:42   #134
neonguy
 
Reg.datum: nov 2010
Inlägg: 103
Sharp$: 375
Standard

Jag tänkte vi kunde dela med oss av lite erfarenheter kring att utnyttja bonusar på samma sidor flera gånger med hjälp av andras personuppgifter. Självklart så frågar man personen ifråga innan om det är okej, och vem vet så kanske denne t o m är registrerad på sidan sen innan. Man bör kanske även bistå med en liten slant för deras givmildhet.

Kan familjemedlemmar fungera, eller bör man vara på säkra sidan genom att leja en polare? Det som inte fungerar är att ta någon som befinner sig på samma adress, då dom inte tillåter personer från samma hushåll.

Vad mer behöver man tänka på. Dom måste fixa ett Moneybookers-konto, ifall dom inte redan har. Kan ju vara lite känsligt om det är en polares konto man lånar kanske. Man kan ju inte använda sitt eget MB-konto, eller kan man? Ibland så måste ju e-mailadressen som man registrerade på spelsidan och på MB vara samma såvitt jag minns. Så hur löser man detta på bästa sätt?

Slutligen så har vi IP-adressen. Undrar om det räcker med att man byter uppkoppling bara; säg att jag t ex kopplar ur mitt Tele 2-mobila bredband och tar med mig datorn och sätter mig med ett trådlöst nätverk via Comhem? Eller måste man byta dator t o m?
Vissa har föreslagit VPN och sånt som gör att man kan surfa anonymt, men frågan är om inte spelbolagen fattar misstankar då?

Senast redigerad av neonguy den 2011-02-04 klockan 02:45.
neonguy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat