Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-07, 18:27   #14
TheDarkKnight
 
TheDarkKnights avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 781

100 Favorit
Stats: 6 - 3 - 0
ROI: 101.56%
Vinstprocent: 67.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kingscania Visa inlägg
Nej, ett forum är MENINGSLÖST om man inte får diskutera spel....oavsett om det är rek eller ej. Kan du inte ta att folk tycker annorlunda kring spel så skriv då inte i trådarna....

Vad jag ville visa med mitt räkneexempel är att det inte bara är att gå efter tabellen, som du gjorde....för att få ett spelvärde....men men....jag ska väl hålla mig borta från att skriva då....
Nu jämför vi päron med äpplen här känner jag.

Givetvis får ni kommentera, men ni verkar ju nästa så "upprörda" att ni ville omvända mig. Skulle det ha varit en rek skulle jag förstått er. Men nu är det ett simpelt litet enkelt spel. Jag anser inte att jag är bättre än er andra, in att någon ska rygga det, eller att jag ens kommer att vinna på det. Jag berättade bara vad jag hade spelat.

Jag skulle enkelt kunnat avböjt att motivera, eller sagt " Magkänsla" då hade man blivit kallad pajas och fått fan för att man inte beter sig som en "sharp".

Jag tvivlar inte en sekund på att ni plussar på era spel. Det går säker svin bra för er, och er spelstil passar er. Jag tjänar pengar(även om det inte är mycket vissa månader) på mitt spelande. Och det är DET som är av vikt och betydelse för mig.

Nu slutar iallafall jag den här konversationen och OT Snacket. Ni får gärna kasta skit på mig ifall ni vill, men som vi håller på nu så skjälper vi mer än vad vi hjälper och vi sysslar inte med någon konstruktivt.
__________________
"At the end of the day it doesn't matter why I like a play, it just matters whether the play wins or loses."

- Bob Valentino
TheDarkKnight är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat