Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-19, 20:52   #167
Moffegrev
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

Grejen med Jones är att han har verkligen kört över alla som ställts mot honom. Han plockade isär Bader jävligt enkelt, och Bader är troligtvis den mest fysiskt starka brottaren i den viktklassen. Han körde över Matyshenku, Hamill och Vera hur lätt som helst.

Utan tvekan kommer Jones kunna få ner Shogun på backen, däremot har Shogun grym jävla BJJ och kan troligtvis komma undan, alternativt subba Jones.

Stående har Shogun utan tvekan LHW's bästa stand up, och han har brutal kraft i sina nävar. Värt att nämna här är att Jones i princip aldrig blivit träffad av ett hårt slag ännu, så vi vet inte hur hans käke är. Jones har en störd reach, han är lång som fan men ser ändå inte speciellt spinkig ut, och han är troligtvis ett genetiskt freak när det kommer till styrka och spänst.

Så som jag ser det så har Shogun en liten chans att subba Jones (möjligtvis armbar på Jones långa lemmar) samt strikers chance stående, samt så har han erfarenheten på sin sida.

Många hävdar att Jones inte ställts mot riktigt motstånd tidigare och att han är oerfaren, men det är knappast någon fighter i den divisionen som kört över de andra så som Jones har gjort.

Jag kommer själv slänga en liten slant på Shogun, samt kolla props-bets ifall man kan finna Shogun via submission, skulle tro att det oddset kan bli stört på vissa sidor.
__________________
Fighting 2013:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat