Ska den grillas eller stekas? Stekas
Vad kryddar man med? Så lite som möjligt lite salt & peppar typ
Ska den flamberas? Nej
Ska den hamras/bankas/köras över? Nej
Ska den marineras? Om man vill inte nödvändigt
Vad ska man göra med köttet för att den ska bli lika god som på en guide michelin restaurang? Stek inte för varmt, ge fan i att vända på dem ofta en gång räcker så dem får fin yta. Du kan skära ett litet snitt i köttet för att vara säker på att den är som du vill ha den.
iiiiiiinnn myyyy oppppiinniiooon
__________________
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. , To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. , To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. , To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. , To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
|