Visa ett inlägg
Gammal 2011-02-26, 00:51   #6
Govahill
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 13
Sharp$: 754
Standard

Robin D: Tack för svar. Jag är hyfsat medveten om det mesta du skrev. Kasinospel och hund och hästkapplöpning är något jag har sysslat med tidigare med både god och sämre utdelning. Dock inget jag sysslar med nu för tiden så egentligen irrelevant, det jag ville framföra var att jag har testat många olika former av spel med delad framgång.

Att jag skulle kunna försöja mig på spel ser jag inte som någon omöjlighet, jag jobbar halvtid och försöjer mig på spel resten av tiden. Som jag nämnde bor jag inte i Sverige och där jag lever behövs inte mycket pengar för att leva ett behagligt liv. Jag är inte beroende av pengarna jag spelar för, jag har råd att förlora dem. Det jag menade var att om jag skulle kunna kunna gå 25% plus på min nurvarande rulle varje månad skulle jag inte behöva jobba alls.

Problemet med en bankrulle är att om jag går 8% back i början av månaden så måste jag öka den med 32% för att nå mitt mål på slutet av månaden, och desto fler desto större risk för förlust.

Poängen med hela mitt inlägg var att det är svårt att vinna i längden, spelar ingen roll hur mycket kunskap och hur mycket du studerar det måste ändå spelas 90 minuter av fotboll och allt kan gå åt skogen.

Det jag funderade över är hur andra lägger upp sina spel för att gå plus varje månad. Hur många matcher om dagen/veckan/månaden, insats/procent/units.

Shoreline: Jo, jag håller med dig, jag flatbettar väldigt sällan men jag kan heller inte säga att jag vet till 100 % ibland hur mycket jag borde satsa varje gång.
Som Robin nämnde så blir det lätt att man sätter sig under press och då underpresterar man lätt så om du sitter inne med hemligheten så får du gärna dela med dig.
Govahill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat