Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-03, 15:58   #15
Grnvit
 
Grnvits avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 1 200
Sharp$: 3531

Ishockey 14/15
Stats: 245 - 251 - 57
ROI: 107.00%
Vinstprocent: 49.40%

Standard

SAIK har svårt för DIF på bortaplan. Skellefteå har börjat vika ner sig lite på slutet nu när det vankas slutspel. Låt oss se om de kan varva upp ikväll. Blir antingen flipp eller flopp, skulle jag tro. Har dock varit jämna matcher mellan DIF-SAIK denna säsongen.

Frölunda har haft relativt lätt för FBK denna säsongen. Dessutom kämpar Real VF för slutspelsplats.
FBK får tillbaka Salák som givetvis kommer betyda oerhört mycket. Man får även tillbaka Junland & Sanny, dock ska man ha i åtanke att de saknar matchtempo.

Spikar HV71. Starka på hemmaplan. Möter ett Brynäs med tunga avbräck som t.ex Andreas Dackell som är en enorm tillgång i BP. Det kommer märkas när HV ställer upp med en av ligans bästa kedja.

Linköping är starka på hemmaplan och har vunnit med 4-1 och 4-0 mot Gnaget denna säsongen i CC.
Gnagets krigarhjärta kan bära dem till vinst idag, samtidigt så bör LHC ha motivation för att försöka ta sig upp för att få hemmaplansfördel till slutspelet som kommer att väga tungt.

Luleå är stekheta för tillfället och har fyra raka vinster (hemma- och bortaplan). MODO har torskat sina två hemmamatcher mot Luleå. Det mesta talar för Luleå alltså, men jag tror ändå på MODO. MODO kommer greja slutspelsplats.

SSK-Timrå känns väldigt oförutsägbar. Tror mest på SSK.
__________________
1932

Twitter:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grnvit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat