Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-04, 16:38   #4
papak
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2166
Standard

Ogiltigt spel-ID: 308492



Cedevita har byggt upp ett bra momentum och här slåss man om en final 4 plats, inte för att lagets chanser är stora att gå vidare men man vill inte ge upp än. Man vann mot ryska UNICS trots att man hade en del spelare borta och idag får man tillbaka Draper samt så har man signat nygamle Zizic från franska Asvel, Zizic var deras överlägset bästa spelare förra året och får ses som en oehört positiv injektion då han känner till laget ut och in samt har haft Aco Petrovic som tränare förra säsongen så att komma in i spelet snabbt bör inte vara något problem.

Nymburk å andra sidan siktar inte ens på final 4 utan man har inte ens gett allt i vissa matcher eftersom laget fokuserar på att vinna den tjeckiska ligan istället (Nymburk kommer in i den andra fasen av mästerskapet nu i helgen). Anledningen till att laget fokuserar på att vinna den tjeckiska ligan är pga europapoäng osv. Två dagar efter den här matchen väntar ett hett derby hemma mot Prostejov.

Det enda negativa som jag ser är att Edwards inte lirar för Cedevita men med tanke på att man värvat tillbaka Zizic från franska Asvel jämnar det ut sig. Värre är det för tjeckerna som saknar Pavel Pumprla deras viktigaste spelare och bästa scorer (13 PPG).

Eftersom Cedevita verkligen går för vinst här, har bra momentum, lagets bästa spelare Draper vilade mot UNICS så han är fräsch här och att Nymburk saknar Pumprla gör att jag spelar Cedevita ML hårt. 50/50 match enligt mig och enda egentliga fördelen är Nymburks hemmaplan men UNICS tex är ett mycket bättre lag samt starkare på hemmaplan och Cedevita vann ändå så nog kan dom klara av det.
papak är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat