Ämne: NBA 4+5/3
Visa ett inlägg
Gammal 2011-03-04, 17:38   #10
Vlad
 
Vlads avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 626
Sharp$: 1722
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av performance Visa inlägg

Ogiltigt spel-ID: 307892


Tog alltså denna redan igår kväll, den har börjat mova sig lite neråt vilket jag också trodde den skulle göra.

Plojmatch tillika ligamatch i London ikväll, bra att de breddar intresset för sporten IMO. Raptors tycker jag har sett bra ut senaste tiden men de har inte fått den utdelningen som de borde fått och det hänvisar jag mestadels till att deras defence måste snyggas till (eller hur, Vlad? ). Inga nya skador i truppen så den är intakt.

Nets med sex raka losses, på slutet har de dessutom valt att inte spela något defence at all (111ppg against last 3) och på köpet har skyttet varit lite sämre än vad de kan och då vinner man inga matcher. Williams är probable för spel ikväll men har problem med en vrist så frågan är om de vågar chansa eller om han spelar i morgondagens B2B-game, också den i London, istället eller inte alls? Hans fru väntar även hans fjärde unge, så en del av matchfokus kan påverkas i detta fall. Även Farmar är probable för kvällens match men har ankelproblem sedan förra helgen.



IMO är denna match jämnare än vad oddsen säger.
Ibland defense,ibland offense,ibland båda

Nej men våran framtid Amir och DeRozan har spelat bra så allt är inte nattsvart i Toronto och James Johnson vår nya SF från Bulls ser ut som en bra acquisition så här långt.

Gillar också Raps idag så jag kör även om det mesta går illa den här veckan men måste vara bra när jag är på samma sida som dig då du är het nu

Ogiltigt spel-ID: 308654


Ogiltigt spel-ID: 308653



Let's get this
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+1)
Vlad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat